Teþekkür ederim... Ýyiyim diyelim iyi olsun...
Sizde iyisinizdir umarým...
Beklenen düzeltmeler...Piyasalarýmýzýn yeni heyecanlara ihtiyacý var...Yeni yatýrýmcýlar rekor kýrdý... Borsaya katýlým olarak... Çoðu hayal kýrýklýðýna uðradý... Birçoðuda yatýrýmcý oldu...Ben tanýdýklarýma dedim ama... Yeni girdiniz ne bekliyordunuz...??? Borsada para kaybetmeden kazanmayý öðrenemezsiniz diye...Beklediðini bulamadý yeni ky lar ve çoðu hüsran... Bu yüzden yeni katýlýmcýlar bitti...Þimdi iþ Yabancý ve býyýklý yabancýlarda...Bunun içinde yeni ve güzel haber akýþýna ihtitaç var...Lokomotifler yükselemediði için düþemiyor,bu yüzdende endeks de sert düzeltme olamýyor...Tabiki istemiyoruz ama bir þekilde düzelmesi lazým... Büyük hedefler için þart görünüyor... Bu benim düþüncem...olmayadabilir...Ama yukarýsý için bir heyecan þart...Elimizdeki tek heyecan da Pandeminin bitmesi...bu da hemen olamayacaðý için Borsamýz her türlü senaryo ya hazýr beklemede...
Dikkatli olarak devam...
Y.T.D.
Son düzenleme : Eski_prof; 22-01-2021 saat: 23:54.
Ýyi günler sayýn EskiProf ve deðerli forum üyeleri;
Bu forumdaki ilk mesajýmý 22.12.2020'de paylaþmýþtým, TKNSA ve ADESE için destek-direnç istemiþtim.
TKNSA'yý 2 aydýr, ADESE'yi 6 aydýr tutuyordum, lakin TKNSA sinir sistemini fazlasýyla yoran bir kaðýt, sabýr testini geçemedim ve dün sabah borsanýn da düzeltme yapacaðý izlenimi hatasýna kapýlarak maliyetimde iken sabahtan stopladým, hemen akabinde sert bir alýmla kýsa sürede tavana yürüdü, tüm KY'lar gibi afalladým, bakakaldým. ADESE'de daha inatçýyým, yakýn zamanda yazýlmýþ destek-direnç forumda bulamadým, rica etsem ADESE için hsonu müsaitliðiniz olursa bakabilir misiniz.
Sayýn esselocan TKNSA ile ilgili temel bilgiler vermiþti zaten, ben þahsen bilançoya kadar 12-15 tl arasý gidip geleceðini öngördüðüm için dün sabah sattým ama haftaya tavan serileri olmasýný öngörür müsünüz, yoksa böyle gelgitler ile sabýr testlerine devam eder mi? Saygýlar sunarým.
Tknsa 14.53 kapanýþ
Destek: 14.38-13.90-13.28......11.80
Buraya kadar deðdi ve sonrasýnda yukarý ataklara baþladý. Cuma en son 15.14 ten döndü yine 14,53 ten kapadý. 14,75 altýnda kapattýðý iyi olamamýþ demiþti sayýn PROF 6 Aralýk 2020 tarihindeki paylaþýmda ...
tekrar bakýlmasý iyi olurdu ancak benim görüþüm ve olmasýný istediðim þey gördüðü zirve olan 17,52 büyük çanaðý kapatmasý , yanýna derinlik kadar veya yarýsý kadar bayrak/flama çekmesi. Rakam olarak da 7 TL veya 3 TL kadar direk boyu bekliyorum. Bu da 20 TL veya 23 TL yapar. Temel olarak 2020 yýlý satýþ deðerlendirmesi var, sermaye tavanýný yenilediler 300 mly TL olarak. En son karne hediyesi Ýndirimli satýþlar var.
Benim beklentilerim bunlar ama gerçeklemek diye bir þey yok tamamen yanýlabilirim de, sonuçta basit küçük bir yatýrýmcýyým.
Yazdýklarýmýn hepsi için yatýrým tavsiyesi deðildir
Saygýlar...
Saygi deger arkadaslar merhaba,
Sizden ricam #ismen ve duseni kirmis gibi gozuken #etyat icin yorumlarinizi rica ederim.
Yer Ýmleri