Yapmamýz gereken rakamlara bakmak aþaðýda 1508-1500 destek olarak takip ederken yukarda 1560 üzeri kalýcýlýk ve 1580 kýrýlmasýný takip ediyor olacaðým. YTD.
Yapmamýz gereken rakamlara bakmak aþaðýda 1508-1500 destek olarak takip ederken yukarda 1560 üzeri kalýcýlýk ve 1580 kýrýlmasýný takip ediyor olacaðým. YTD.
Sayýn Prof dün CB açýklamalarý var ve bunlarý önemli buluyorum. @tcbestepe den aynen alýntýlýyorum “ Amacýmýz Türkiye'nin salgýn sonrasý döneme güçlü, dayanýklý ve rekabetçi bir küresel oyuncu olarak girmesini saðlamaktýr.
Ekonomimizin güçlü yönlerini saðlamlaþtýrýrken, tedbir gerektiren hususlarýn üzerine de kararlýlýkla gideceðiz.”
“Yüksek teknoloji sektörleri öncelikli olmak üzere çekeceðimiz uluslararasý yatýrýmlarla ülkemizi bir yatýrým, üretim ve teknoloji üssü yapacaðýz”
Benim düþüncem ülke olarak teknoloji yatýrýmlarý öne çýkacak, sayýn CB dediði gibi ülkemizde ithalatta bulunduðumuz ürünleri kendimiz üretebilir hale geleceðiz. Bölge ülkeleri ile Koordinasyonu artýrarak yatýrýmcý çekeceðiz. Akýllý þehirler, kanal Ýstanbul ve çevresinde teknoloji ön planda olacak. Tarýma dayalý yatýrýma hýz kazandýrarak yerli tohumdan ürünler elde edeceðiz. Hem teknoloji/sanayi/tarým ülkesi olacak hem de dünyanýn önde gelen ülkesi Haline geleceðiz.
2013 ten beri açýkça ülkemize yapýlan saldýrýlara karþý hep birlik olalým. Borsamýz bu açýða satýþçýlar, robotlar ve spekülasyonculara da bir ayar vermeli artýk.
Ne oldu baraj iþi uyuttular yine milleti hani %20. - %15-% 10 olacaktý en oldu??? Atilla bu iþi yapamayacak mý?
Yazdýklarýmýn hepsi için yatýrým tavsiyesi deðildir
Uzun oldu kusura bakmayýn.
Bizimde çapýmýz bilgimiz kadardýr.ilk önceliðimiz bu gibi kararsýz piyasa ortamýnda elimizdekileri korumak olmalý hedefimiz. Sonra rüzgar ne tarafa eserse bizde ona göre hareket edelim. Ytd.
Çok güzel açýklama ve paylsþýmlarda bulunuyorsunuz arkadaþlar... Bunlarýn hepsi borsanýn içinde...deðerlendirmek herkesin kendi tasarrufunda...
Y.T.D.
hocam sizinde belirtiðiniz gibi 14860 takip edilmeli .aþaðý kýrarsa esas oðlan dediðiniz 14350 takip edilmeli orayýda aþaðý kýrarsa 136 civarý altý 128200 ve 1230 .mart ayý sonuna kadar parada kalýp mart ayý sonuna kadar sabretmek gerekiyor .hisse bazýnda çýkan senetler olabilir .ucuz kalmýþ senetler ve kanal istanbul haberleriyle gidecek olanlar ve bedelsiz beklentisi olanlar .endeks bir önceki gördüðü seviyenin altýnda açýlýrsa düþüþ devam eder sizin belirmiþ olduðunuz seviyeler çalýþýr.kýsacasý herkes düþecek .çýkacak belirsizliði olduðu sürece temkinli olmakta fayda var .mart sonuna kadar .ondan sonra yavaþ yavaþ hisse senedi alýnabilir .þahsi düþüncemdir . beni baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir saygýlarýmla
2020 de Dolar bazlý endeksin getirisi % 3.34 komik bir rakam.Devlet ve millet olarak tasarruf etmesini baþaramýyoruz. Yüksek enflasyon en büyük kamburumuz.
Sinayi endeksi ile Banka indeksi arasýndaki yükseliþ farkýna bakýnýz. %yüzün üzerinde. 2021 yýlý için Bankalarýn getiri beklentisi piyasada zayýf olmali ki halen bu fiyatlarda kalmaktalar. Yükselen sanayi þirketleri bir düzeltmeye ihtiyaç duyuyorlar. Sonra asýl ralli basliyabilir. Ytd.
Yer Ýmleri