Bankalarý yeþil tutarak endeksin düþmesini önlüyerek bazý hisseleri yediriyorlar...Tabiki düþmesini isremiyoruz...Sonuçta yüzde elli hissedeyiz...
Ama gerçekleri görmeye çalýþýyorum...
Yada gerçekten þiþen hisseleri usul usul verirlerse Banka ve ucuz holding vs.Hisselere(endeksi etkileyen) giriþ yapma niyetindeler...Bu da Ralli demek...
Yada Çakallýk...
Bunlarýn iþi bu arkadaþlar...Piyasadaki ky larýn çoðu...Hemen hemen hepsi yani sizler bizler... Hepimizin bir geliri bir iþi var çoðu zevkine çoðu umudunu baðlayarak çoðuda hayallerinin peþinde koþan geliri olan ky lar...Ama By lar ve spek lerin iþi bu buradan ekmek götürüyorlar evlerine... Buradan lüks hayat yaþýyorlar ve birçok çalýþanlarý bile var...Bizleride herzaman müþteri olarak görürler...
Þunuda bilmemiz gerekiyorki tüm hisselerin bir sahibi (tahta sahibi) var...bunlar piyasada hepsi birbirini tanýr ve birbirini üzmez...kimse kimsenin tahtasýný ihlal etmez..
Sadece danýþýklý paslaþýrlar....Yani bir nevi ellerindeki hisseleri virman yaparak tahtaya mudahale ederler aþaðý veya yukarý yönlü...
Þunada emin olun hangi tahra olursa olsun ister sýð ister derin...Kayda deðer tüm ky larýn yaptýðý hareketleri görüyor ve kaydediyorlar...Bunu genelde referans numaralarýný not ederek yapýyorlar...
Yani iþin özeti hisselere yüklü girdiðimizde veriyorlar...nezamana kadar...? Biz satana kadar...
Benimi takip edecekler caným diyenleri duyar gibiyim...Evet kardeþim senide takip ediyorlar...Kimse daha fazlasýný kazanmadan sana yedirmez...ki býrakýn alýp sattýðýmýzý kaç defa týklayýp baktýðýmýzý bile not ediyorlar...
Peki ne yapacaðýz...Onu daha sonra yazarýz...
Y.T.D.
Beni üzen bir tek Tknsa kaldý.
Ytd
Hocam her þey bu dürzülerin elinde, arada biz temel teknik derken çorba/yemek parasý çýkartabildiðimiz bizimdir. Zaten bizden mly kat fazla kazanýyorlar. Buna þükür diyorum.
Sabah bir tivitte paylaþtý kar marjý 1 kurumdan 115 bin TL diðerinden 95 bin TL biz de þurda elimizdekine bakýyoruz. Bazýlarý güzel götürüyor.
Neyse hepsi için ytd
Adem bey bu arada KFEÝN 23.18 den iþlem görüyor...
Hatýrlýyorsunuz ben ; 23.14 daha çok önemsiyorum demiþtim... Oraya dayandý...
Y.T.D.
RYGYO ; 5.62 iþlem görüyor...
5.37 hala gündemde ama önemli destek olarak...
DÝRENÇ ; 5.73 - 5.97 - 6.14 - 6.27...
DESTEK ; 5.37 ve önemli...
Yukarýda yazdýðým dirençler normalde oldukça sert...
Özellikle koyu renkte iþaretlediðim dirençler...
Ýlki gösterge diðeri ise hareketin hýzlanacaðý kanal direnci...
6.27 saðlam geçilip desteklenirse ; 7.61 hedef direncini yapabilir...
Y.T.D.
OSTIM ; 4.12 iþlem görüyor...
Yukarýsý hala geçerli...
Y.T.D.
Yer Ýmleri