-
Yutupta fenomen bi abi var “ Niye aldınız, niye satıyorsunuz lan ya....r , sizin gibi tahtacının biiiiiippp” diye şu an bu moddayım . Bir kaçı hariç heryer kırmızı , bo...u çıkarttılar iyice.
Ytd
-

Originally Posted by
esselocan
Yutupta fenomen bi abi var “ Niye aldınız, niye satıyorsunuz lan ya....r , sizin gibi tahtacının biiiiiippp†diye şu an bu moddayım . Bir kaçı hariç heryer kırmızı , bo...u çıkarttılar iyice.
Ytd
Dikkatlı ol dedik bak 18.22 den yerine koyduğum CEMTS 18.20 altına inince stoplattım.17.89 dan gene yerine koyduk.Biraz uyanık olalım.YTD.
-

Originally Posted by
esma
Dikkatlı ol dedik bak 18.22 den yerine koyduğum CEMTS 18.20 altına inince stoplattım.17.89 dan gene yerine koyduk.Biraz uyanık olalım.YTD.
Cemts sıkıntı yok 20 TL gelecek
Ytd
-
TRCAS 4.97 takibe aldık.Stopumuzda belli 4.91 altı.Arkama yaslandım ama cin gibide uyanık olmalıyım.YTD.
-

Originally Posted by
esma
TRCAS 4.97 takibe aldık.Stopumuzda belli 4.91 altı.Arkama yaslandım ama cin gibide uyanık olmalıyım.YTD.
Hayırlı olsun...
-

Originally Posted by
Eski_prof
Çakallık içinde çakallık var...
Gören varmı...
Gördüm...!!!
-
Endeksi DAX kurtardı .1s. Tılson 1437 az altında 1436 da kapattı.ABD endeksleri bozulmasa yarın için biraz umut olur.Gene kendi adıma temkinli olmaya devam....Cümleten iyi akşamlar dostlar.
-
Endeks nekadar düştü... Hisseler nekadar...???
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri