-

Originally Posted by
Eski_prof
Hayırlı olsun...
Teşekkür ediyorum hocam Sizin katkılarınızı yürekten duayla karşılık verdiğimizi biliniz.CİN gibi olmalıyız lafıma ne dersiniz?
-

Originally Posted by
Eski_prof
Endeks nekadar düştü... Hisseler nekadar...???
Hocam oyuncak gibi oynuyorlar.
-

Originally Posted by
esma
Teşekkür ediyorum hocam Sizin katkılarınızı yürekten duayla karşılık verdiğimizi biliniz.CİN gibi olmalıyız lafıma ne dersiniz?
Üç harflileri kullanmadan...
Dört gözle izliyorum daha iyi olur sanki...
))
-

Originally Posted by
Eski_prof
Gördüm...!!!
Sayın Prof hocam bize de anlatın lütfen. Ne kadar çok bilgi benim için o kadar iyi. Malum cin olamıyorum, belki çırak olurum.
-

Originally Posted by
esselocan
Sayın Prof hocam bize de anlatın lütfen. Ne kadar çok bilgi benim için o kadar iyi. Malum cin olamıyorum, belki çırak olurum.
Görmek gerçekten anlatılmaz...Tecrübe destek...
Zamanla inşallah...
-

Originally Posted by
esma
Hocam selamlar.endeks kanal alt bandı 1450 ler gözüküyor.Ellerindeki pörtföyleri değiştiriyorlar.

Originally Posted by
esma
Siz yazında endekside takip ediyoruz.Sıkıntı yok.19 şubattaki Fitch olumlu bir bildirimde bulunursa bankalara giriş olur yoksa kamu bankalarına pek yanaşmazlar diye düşünüyorum.YTd.
Hocam bu fikrime ne dersiniz
-

Originally Posted by
esma
Hocam bu fikrime ne dersiniz
Fikrinize her zamanki gibi sagı duyuyorum...
Zaten Borsamız gerek aşağı gerekse yukarı sert bir hareket için bahane haber veya duyum bekliyor...Bu şart...
Birşeyler mutlaka sebep gösterilecek...
Bu beklenti hangi doğrultuda olacak...?muamma...
Ama göstergeler diyorki düzeltme...Piyasadaki (küçük büyük) tüm yatırımcılar düzeltme yönünde hemfikir..
İşte bazen düşündüren de bu oluyor...Piyasalarımız ters köşeyi sever...
Bu yüzden yüzde elli diyorum...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
Fikrinize her zamanki gibi sagı duyuyorum...
Zaten Borsamız gerek aşağı gerekse yukarı sert bir hareket için bahane haber veya duyum bekliyor...Bu şart...
Birşeyler mutlaka sebep gösterilecek...
Bu beklenti hangi doğrultuda olacak...?muamma...
Ama göstergeler diyorki düzeltme...Piyasadaki (küçük büyük) tüm yatırımcılar düzeltme yönünde hemfikir..
İşte bazen düşündüren de bu oluyor...Piyasalarımız ters köşeyi sever...
Bu yüzden yüzde elli diyorum...
Y.T.D.
Hocam bende şu an nakit yok, maldayım. Yarın ne gösterecek bakalım olmadı yarıya indireceğim artık.
Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri