KUTPO KOZAL NTHOL ve JANTS ýn destek ve dýrenclerýný alabýlýrmýyým.
Mumkunsu bunlar hakkýnda yorumlarýnýzla bený aydýnlatýrsanýz sevýnýrým . þimdiden tesekkurler
KUTPO KOZAL NTHOL ve JANTS ýn destek ve dýrenclerýný alabýlýrmýyým.
Mumkunsu bunlar hakkýnda yorumlarýnýzla bený aydýnlatýrsanýz sevýnýrým . þimdiden tesekkurler
Cümleten günaydýn hayýrlý sabahlar
Emeklerýn ýcýn cok tesekkur ederým. elýne saglýk.
Dedýgýn gýbý bu hýsseler cok cýktý ama beným ýcýn ozel býr durum var bunlarý ýyý tanýdýgým ýcýn seans ýcýnde rahatlýkla elýmdekýlerýn yarýsýyla al sat yapýyor ayrýca o yarýya acýktan mal alýp satabýlýyorum.
Mesala elýmdeký hýsselerýn malýyetýný yazayým sýze
Kozal 250 lot malýyet 24.00(bunda cok guzel hareketler oluyor110 lýradayken basladým ve malýyetý 24 lýralara dusurdum)
Nthol 6000 lot malýyet 3.55( 3 kademe aralýgýnda oynuyorum yatay hareketlerde. Ama ozellýkle bank of cok aktýf olunca kenardan seyredýyorum)
Kutpo 500 lot malýyet 41.75 (cok sakýn oluyor genelde ama sanýyelýk hýzlý cýkýs yapýnca hemen satýp cok asagýdan alma ýnkaný veroýyor)
Jants 35 lot malýyet 0 ( bu hýsse ile 70 lýralardan 150 lotla basladým su anda lotum az oldugundan al sat yapamýyorum.eský donemlerdeký karlarý saymazsak 35 lotumun malýyetý 483.00 600.-625 arasýnda bunlarý satacam.Ayrýca 1000 lýralara gelene kadar sureklý hareket edecem Jants ta
Günaydýn hayýrlý cumalar diliyorum cümleten ...
Yer Ýmleri