Geçmiþ olsun arkadaþlar.
Allah beterinden korusun
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþ olsun arkadaþlar.
Allah beterinden korusun
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Beyler geçmiþ olsun ... dökülüyorsunuz...bence önce saðlýk temelinizi koruyacak bir algoritma yapýn yaw....[emoji23][emoji23]hem hiç eksi yazmamali...
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Pkart,lkmnh,bucim,cemts,karel,tukas,
dmsas,sokm,durdo,vkgyo,vesbe,kfein,clebi, gentaþ,kozal,mgros,iskur,trkcam bulduklarým bunlar.
Pkart geçen gün tavan gitmiþ.
Haberleri iyi takip ediyor.
Genelde zarar edip son dönemde burnunu yukarý kývýran hisselere yönelmiþ. Hepsini tek tek incelemedim.
evet genel manada tespitin doðru arkadaþ o hisseleri yakalamaya calýsmýs zaten o tarz hýsselerý buldugunda vurgunu yapýyorsun.
Kýsa vadede veya orta vadede iyi paralar kazandýrýyor. Bende bilanco ýslerýný býrakýnca sadece o tarz hýsselerý zaman zaman yazardým forumlara.
Yanlýz burada cok fazla hýsse var bazýsýnýn net karý düþmüþ efk sý artmýþ her ikisi birden ilk arttýgý aný bulmak lazým. bunun devam edecegýný de ön görmek lazým ozman oluyor sadece donemlýk býr burun kaldýrma tutmuyor.
neyse sende analiz et efk net kar burnunu ýlk yukarý kaldýracak ve bunun devamý gelecek ve ve ve yabýký pd/dd fýyatlanmamýþ olacak.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Saðolun abiler.
Evet bizim algoritmalarda sýkýntý var 😀😀
Baþlýðýnýz hayýrlý olsun, umarým giriþiminizde muvaffak olursunuz. 2 yýlý aþan bir süredir ilgi duyuyorum borsaya, hatta küçük bir portföy oluþturmuþtum aylýk alýmlar yapýyordum. 13 ay devam ettikten sonra paraya ihtiyacým olduðu için boþalttým tamamen. Normalde bozmamak üzere yapmýþtým ama darda kalýnca da göz diktik. O zaman iþimizi gördü.
Þimdi Eylül itibariyle yeniden baþladým. Bu defa elimde birikmiþ param vardý bir miktar, hata yapýp gözüme kestirdiðim þirketlere tek kalemde girdim, kademeli alým metodunu maalesef kullanmadým. Ayrýca MKK üzerinden bloke koydum, hem açýkcýlara yem olmasýn hem de satýþ yapmama engel oluyor. Portföy þu anda zararda, kademeli alsaydým biraz daha az olurdu zarar ancak dert etmiyorum, cepten günlük olarak göz gezdiriyorum takip listemdekilere ama sadece güncel kalmak adýna, bir de iç çekerek "Ne güzel maliyet azaltýrdým þimdi þu hissede" dediðim anlar oluyor ama henüz aylýk düzenli alýma geçemedim. Bir süre daha böyle kalacaðým. Düzenli alýma geçene kadar umarým artmaz diye kendi adýma (bencilce gelebilir) bekleyiþ içindeyim. Malda olanlar haliyle artsýn diye beklerken bende düþsün, en azýndan çýkmasýn diye bekleyenlerden oldum.
Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmamakla birlikte portföyüm þu hisselerden oluþuyor. (Eylül ayýnda aldýðým ekran görüntüsü)
Ayrýca takip ettiðim hisseler ve bunlara iliþkin deðerleri içeren þöyle bir dosyam var. Kendimce Özsermaye Karlýlýðý yüksek ve genellikle temettü verimi yüksek hisseler
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez.
![]()
Hisseleriniz güzel bence baþarýlar dilerim.
Toplama için çok iyi yerlerde baþladýk.
Hayýrlýsý olsun.
Yer Ýmleri