Originally Posted by
tosunpasa
Ama tavhl konusunda temel bilgilere ihtiyacým var. Kords'un yatýrýmlarýný beðendim açýkçasý. Geçen gün ceosu da çok olumlu konuþuyordu. Sabancý þirketleri biraz sýkýntýlý ama hisse güzel gibi. Deðerleri de ekonomik çalkantýlara raðmen hisse gelirlerinin büyük kýsmý döviz bazlý olduðu için etkilenmiyor.
Araþtýrmaya devam.
ben haberlere ceolarýn ne dediðine pek kulak asmam acýkcasý bana anlamsýz geliyor kaç þirket var borsada 400 tanemý
gir 400 tanenýn 400 ceosuda olumlu konusur geleckete sunu yapacaz bunu yapacaz derler.
ama sonra bir bakarsýn seneler gecmýs elde fol yok yumurta yok. Sen hiç bir þirket gördünmü gelecekte birþey yapmayacaz böyle iyiyiz diyen. yarýn batacak adamlar cýkýyor ceo diyorki seneye sunu yapmayý düþünüyoruz yatýrýmlara basladýk hahahahaahahah ulan yarýn batacan borç kapýya dayanmýþ :D
diyelimki dediklerini yaptýlar bekledýklerý gibi kar artýþý olmaz. hatta belkýde zarar yazarlar oyle ya her proje tutsaydý biz biele zengýn olurduk nýye maaþlýu calýsalým.
Beklentýlere yaný haberlere göre yatýrým yapmak günlük trade etmekden daha beter bu kadarda büyük konusuyorum.
yine sen bilirsin þirketleri araþtýrma demiyorum. herþeyine bak ama beklentýler ýyý ceo soyle dedý patron boyle dedi bunlara sakýn ha sakýn aldanma
borsadan batanlarýn hýkayelerýný veya zararda bekleyenlerýn hýkayelerýný býr dýnle %100 patron þöyle yapacaktý boyle yapacak soyle ýyý býr haber gelecektý ondan aldýk oda olmadý tutuyoruz beklýyoruz derler.
günlük trade edip becemeyýp zarar eden adam gordum. uzun vade bekleyýp zarar edende gördüm.
Lakin çakýlý þekilde haber bazlý patronun soyledýklerýyle veya aldýgý býr tiyo sonuçta oda haber bazlý bir tiyo ile bekleyýp zarar eden býr suru adam gordum.
bana göre borsada en tehlikeli þey gunluk trade falan fýstan deðil. HABERLERE yatýrým yapmak.
Halk banký alýp bekleyen cevremde okadar cok insan var ki ee neymiþ bransýnmýydý neydý salýndý yaa ee belký halkbankada ceza kesýlmezmýþ bekle babam bekle.
xxx hissesini aldýk niye aldýn e iþte 2019 da soyle yapacak abi surayý satacak burayý satacak eeee
ee iþte ordan kar etcek ya cok cýddý kar etcekmýs arkadas dedi ondna aldýk bekle babam bekle.
olurmu olmazmý bellý degýl olsada fiyatlanýrmý bellý degýl tüm beklentýler gerçekleþse bile fiyat cýktýgý sevýyede kalýrmý belli deðil.
Bana beklentý demeyinde ne dersenýz deyin istersen 10 kaldýraç viopta pozisyon aç bana göre haber bazlý aldýgýn hisseden daha az tehlikelidir.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri