Alýntý Originally Posted by tosunpasa Yazýyý Oku

Alýntý Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazýyý Oku
Þu hisseleri bir inceleyeyým dedým portfoyundekýleri.

cimsa efksýna dýkkat et

ttrak ne alaka hocam ? o sakat olmus net kar bükük öz sermayeler düþüyor ? aman dýyem aðabey yine sen bilnde farketmiþsindir sakatlýðý uvycý olacam dýye satmayem dedým deme aman, boþ yere zarara katlanma bir sonraký býlancoya bakýp kararýný ver bence ttrakta

yine aygaz cok sakat karlar oz sermayede yerýnde sayýklýyor

arclk karlar cok sakat gorunsede oz sermaye ýyý pd dd side ucuzlamýs karlarda hafif yataya dogru donmus riskli olsada tutulabýlýr gorunuyor

gerýsýný býlýyoruz zaten

bence iþine karýsmayayým ama nasýlsa portfoy rakamýný saklamýyorsun dýrek portfoyun resmýný cek herseyýn sefaf olur.

yený kýtabýmla bas basayým buradada paylasayým dedým.

Burada portföyün resimlerin hesabýný attým üstat. Banka sitesiyle uðraþmýyorum investten takip ediyorum daha kolay.
Burada senle yaptýðým görüþmeden sonra aldýðým hisseler tavhl Ereðli ve cimsa diðerlerini önceden portföye eklemiþtim.
Uv olacam diye satmamak gibi bir düþüncem yok, öyle olsa migrosu itelemezdim.
Cimsa da pp/dd deðerleri güzel seviyelerde efksýna bakmadým. zaten yüklü bir alým girmeyi de düþünmüyorum. Sýkýntýlý dönem bittikten sonra iyi yerlere gelebilir. Bu deðerler biraz da krizden dolayý böyle fiyatlandigýný düþünmekteyim. Zira inþaat sektöründe ki sýkýntýlar süreceðe benziyor.
Diðer hisseler önceki döneme ait biliyorsun.
Yeri geldikçe yeni hisseler eklemeyi düþünüyorum. Takip listemi de attým.
Bu arada iyi okumalar 😀