Baþlýðýnýz hayýrlý olsun, umarým giriþiminizde muvaffak olursunuz. 2 yýlý aþan bir süredir ilgi duyuyorum borsaya, hatta küçük bir portföy oluþturmuþtum aylýk alýmlar yapýyordum. 13 ay devam ettikten sonra paraya ihtiyacým olduðu için boþalttým tamamen. Normalde bozmamak üzere yapmýþtým ama darda kalýnca da göz diktik. O zaman iþimizi gördü.

Þimdi Eylül itibariyle yeniden baþladým. Bu defa elimde birikmiþ param vardý bir miktar, hata yapýp gözüme kestirdiðim þirketlere tek kalemde girdim, kademeli alým metodunu maalesef kullanmadým. Ayrýca MKK üzerinden bloke koydum, hem açýkcýlara yem olmasýn hem de satýþ yapmama engel oluyor. Portföy þu anda zararda, kademeli alsaydým biraz daha az olurdu zarar ancak dert etmiyorum, cepten günlük olarak göz gezdiriyorum takip listemdekilere ama sadece güncel kalmak adýna, bir de iç çekerek "Ne güzel maliyet azaltýrdým þimdi þu hissede" dediðim anlar oluyor ama henüz aylýk düzenli alýma geçemedim. Bir süre daha böyle kalacaðým. Düzenli alýma geçene kadar umarým artmaz diye kendi adýma (bencilce gelebilir) bekleyiþ içindeyim. Malda olanlar haliyle artsýn diye beklerken bende düþsün, en azýndan çýkmasýn diye bekleyenlerden oldum.

Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmamakla birlikte portföyüm þu hisselerden oluþuyor. (Eylül ayýnda aldýðým ekran görüntüsü)

Ayrýca takip ettiðim hisseler ve bunlara iliþkin deðerleri içeren þöyle bir dosyam var. Kendimce Özsermaye Karlýlýðý yüksek ve genellikle temettü verimi yüksek hisseler

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez.