Hocam ben ikizler burcuyum,yanar dönerim. bugün baþka bir þey söyleyip yarýn bambaþka þeyler yapabilirim

bu iþe baþladýðýmda da tüm koþullar olumlu gitse bile sýkýlacaðýmý zaten biliyordum.
ama kendime söz verdim, ne olursa olsun bu iþi devam ettireceðim diye ruhlu veya ruhsuz alýmlara tam gaz devam edeceðim. þu an biraz daha altýn almaya çalýþýyorum gibi.
evet kýsmi ralli belki biraz hevesimin kaçmasýna neden olmuþ gibi görünüyor fakat benim hisselerin çoðu yürümedi yerinde sayýyor gibi
aylýk alýmlarda borfinden hisselerimi aylýk inceleyip almaya çalýþýyorum. bu ay hala ucuz kaldýðýný düþündüðüm tavhl ve asels tercih ettim.
þirketlerin geleceklerini inceliyorum fakat makro ekonomi daha önemli bence çünkü ben 1929 benzeri sýkýntýlar olabilir diyorum. ama benim ekonomi bilgim ilkokul seviye ,ona güvenmeyip alým yapmaya devam ediyorum

zaten ne zaman olacaðýný bilemem.
baþlarken kafamdaki plan ve tutarlar üzerinde uzun hesaplamalar yaptým sýkýlacaðýmý bildiðimden iyi motive ettim kendimi, þimdi biraz da bunun sýkýlganlýðý olabilir. ama en büyük sebep emekliliði geçen yýl ki kadar umursamadýðýmdan olabilir. hayat standartlarýmýn altýna düþmeden alým yapmaya devam ediyorum. zaten 9-13 arasý çalýþýyorum emekli olmasam da olur mantýðý þu an hakim olduðundan hevesim kaçmýþtýr belki. benim bu hallerimden evdeki haným çýldýrdý burada yazdýklarým ne ki
belki de ruhsuz alým yapmak iyidir bilemiyorum. bi de þu var sizin son paragrafýnýzla da ilintili hayattan büyük beklentilerim yok, hiç bir zaman da olmadý, ben zaten emekliklik ve miras iþin bu iþe girdim. bana miyonlar versen þimdi gidip sessiz bir kasaba seçip orada yaþamaya baþlarým. okey ve playstation alýþkanlýðý olan bir kaç iyi adam yeter bana
tavsiyeleriniz için teþekkür ederim
tam gaz alýma devam sýkýntý yok

selametle
Yer Ýmleri