Hocam ben ikizler burcuyum,yanar dönerim. bugün başka bir şey söyleyip yarın bambaşka şeyler yapabilirim

bu işe başladığımda da tüm koşullar olumlu gitse bile sıkılacağımı zaten biliyordum.
ama kendime söz verdim, ne olursa olsun bu işi devam ettireceğim diye ruhlu veya ruhsuz alımlara tam gaz devam edeceğim. şu an biraz daha altın almaya çalışıyorum gibi.
evet kısmi ralli belki biraz hevesimin kaçmasına neden olmuş gibi görünüyor fakat benim hisselerin çoğu yürümedi yerinde sayıyor gibi
aylık alımlarda borfinden hisselerimi aylık inceleyip almaya çalışıyorum. bu ay hala ucuz kaldığını düşündüğüm tavhl ve asels tercih ettim.
şirketlerin geleceklerini inceliyorum fakat makro ekonomi daha önemli bence çünkü ben 1929 benzeri sıkıntılar olabilir diyorum. ama benim ekonomi bilgim ilkokul seviye ,ona güvenmeyip alım yapmaya devam ediyorum

zaten ne zaman olacağını bilemem.
başlarken kafamdaki plan ve tutarlar üzerinde uzun hesaplamalar yaptım sıkılacağımı bildiğimden iyi motive ettim kendimi, şimdi biraz da bunun sıkılganlığı olabilir. ama en büyük sebep emekliliği geçen yıl ki kadar umursamadığımdan olabilir. hayat standartlarımın altına düşmeden alım yapmaya devam ediyorum. zaten 9-13 arası çalışıyorum emekli olmasam da olur mantığı şu an hakim olduğundan hevesim kaçmıştır belki. benim bu hallerimden evdeki hanım çıldırdı burada yazdıklarım ne ki
belki de ruhsuz alım yapmak iyidir bilemiyorum. bi de şu var sizin son paragrafınızla da ilintili hayattan büyük beklentilerim yok, hiç bir zaman da olmadı, ben zaten emekliklik ve miras işin bu işe girdim. bana miyonlar versen şimdi gidip sessiz bir kasaba seçip orada yaşamaya başlarım. okey ve playstation alışkanlığı olan bir kaç iyi adam yeter bana
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
tam gaz alıma devam sıkıntı yok

selametle
Yer İmleri