Originally Posted by
Andrei28
erhanacýkgöz üstad maþallahýn var. Bu borsada çok iyi kazanýyorsun

Banvt'de de iyi kazanmýþtýn yanlýþ hatýrlamýyorsam

Onun üstüne neler geldi neler geçti.
Ocak 2019 da jants vardý 9 aylýklar gelince % 50 karýna satýp direk odasa geçmiþ oldum.
bakalým bu bilancolarý da inceleyip daha iyi bir fýrsat varsa ona geçeceðim daha iyi bir fýrsat yoksa odas devam.
Burada yayýnlarým ayný zamanda virman diye android uygulamadan da takip edebilirsiniz yaptýgýmýz iþlemler görünecektir. Arkadaþ olarak eklemeniz lazým.
Herkesin kendini deneyebilmesi açýsýndan güzel bir uygulama belirli bir para ile baþlýyor her kullanýcý amac parayý arttýrmamýz týpký gerçekte oldugu gibi. stratejileriniz bu tarz programlarla test edebilirsiniz. Daha gerçekçi deðiþtirelemez düzeltilemez. Oldugu için hatalarýnýz varsa düzeltemezsiniz. Ayný þeyi excelde not alsanýz yaw ben aslýnda þurada almýþtým deyip silip düzeltebilirsiniz. Fakat programda öyle bir þansýnýz yok tuþa bastýgýnýz an almýþsýnýzdýr.
Bir baþkasýnýn sizi görebiliyor olmasý da ayrý bir güzellik böylece hem diðerleriyle rekabet edebilir hemde þefaflýk açýsýndan kendine güvendiðinizi baþkalarýna da göstermiþ oluyorsunuz.
Bunu bir oyuna çevirebiliriz. Mesela sonra en iyi olan kiþinin strateji neyse onu paylaþýp gerçek hesapta uygulamaya baþlayabiliriz. Hem daha bilimsel ve kanýtlanmýþ bir yöntem olur.
Mesela tamamen hayal ediyorum programla bir anlaþmam baglantým yok bu arada güzel diye söylüyorum. tosunpaþaya zorla kurdurttum 
Sizlerde hesap açýn birbirimizi takip edelim mesela Hodri meydan yapalým kapýþalým. paraya göre deðil % getiriye göre deðerlendirecez. 1-2 sene boyunca isteyen al sat yapsýn isteyen alsýn beklesin farketmez.
Daha sonra geçmiþe dönük tüm alým satýmlarýný resmini atarsýnýz getirisi zaten yazar böylece 1 . gelenin atýyorum stratejisi neyse paylaþýr vesaire.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri