dolar herkesi mahvetti. her þey aþýrý pahalý,aldýðýmýz maaþ gerçekten son üç sene içerisinde eridi.almayý düþündüðüm ne varsa çok pahalý. arabaya para vermeye gerek yok diye almýyordum iþimi görüyor diye fakat haným da öðrendi, þimdi otomatik bir araba alayým diyorum ama akýl alýr rakamlar deðil gerçekten.
dolar bir tur daha çevirirse dediðin gibi biz bittik yani.
son dönemde suriye-libya-abd-rusya dalaþmalarýmýz yabancý yatýrýmcýyý kaçýrýyor gelmesine de engel oluyor bence. adamlarýn tekerine çomak sokarsan onlarda senin tekerine çomak sokar.
yapýsal reform zýrvalýklarý güden malum hocalar benden daha iyi biliyordur tabi ama 2008'de de mevcut hükümet vardý gökten dolar yaðýyordu biz de nasiplendik, ayný ortamda, neden bize yatýrýmcý gelmiyor sebebi belli.
daha baþka þeyler de var ama bu sayfada pek siyasete de girmek istemiyorum. (hükümetin hatalarýndan kaynaklý olanlar da dahil).
zaten ekonomi bilgim de yetersiz.
borsa en kötü dönemde bile 89000'den aþaðýya salmadý, aþaðý çok yolumuz yok gibi. ama yukarý çok yolumuz var.
yani 200binlerin borsamýz için normal olduðunu düþünüyorum ki daha 100'lerdeyiz.
hisseler virüsten dolayý çok etkilendi,satýþlar azaldý, fk'lar yükseldi ama rüzgarýn bir anda tersine dönmeyeceðini kimse garanti edemez. ama þahsi kanaatim bu sürünceme uzun sürer gibi. benim portföyüme gelince þu an için bir önemi yok, portföyünde bir önemi yok, ekonomik stabilite, daha makul döviz kurlarý bizim portföyden çok daha önemli.yoksa benim elimi attýðým þey zaten kurur yapým böyle 
sadece fikirlerimi yazdým, benim aklým kendime yetmiyor sen bildiðini yap hocam 
selametle...
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
Yer Ýmleri