3-5 kuruþ nilkiz bir de utanmadan baþka bir forumda ismen maliyetim 4,85 yazmýþ hani 2 senedir ismendeydin hani temettülerle maliyetimi çok düþürdüm diyordun , 2 senedir ismende olanýn maliyeti 4,85 mi olur , biz ismen forumunda hissenin hak ettiði yeri bulmasý için çabalarken sen milletle o beyinciðinle dalga geçiyordun, 2 haneli hedef fiyat verirken millete hayalperest diyordun ( gerçi þimdide sen kendin hisse niye çift hane ye gelmedi diye forumda veryansýn ediyorsun 😂😂) bizim yorumlarýmýzý dikkate alýp 6-7 ayda ismen hissesi almýþsýn aferin maliyetini 4,85 olmuþ , hisseyi kötülemenin nedeni anlaþýldý þimdi hisse toplamakmýþ 20.000 lot , ben hisse ile ilgili olumsuz yazarsam o tekrar tekrar marifet gibi gönderdiðiniz mesajlar var ya ben gerçekleri yazarým gerçekleþir hisse 5 leri görecek dedim 6,04 ile dip yaptý mantýk onu gerektiriyordu çünkü , 2.çeyrek ile ilgili görüþüm olumsuzdu ama sonradan geliþen olaylar hacim artýsý komisyon oraný artýþý vb görüþümü destekledi 3 .çeyrekten itibaren pozitif , sen ve bir de yamaðýn var ismi lazým deðil baþ harfi Q , iþkembeden boþ boþ sallarsýnýz 3 olacak dediðin ismen 3 oldumu hiç 😂😂 bak 4,85 ismen maliyetin var , 1.000 lot hissenle laga luga laf kalabalýðý yapma , söylediðin o portföy varya bence ??? hepsini aktar infoyada burda konuþmaya yüzün olsun 1.000 lotla beni taciz ederek reklamýný yapmaya çalýþma , lafa bak 1.000 lotu orta vadede çok yüksek bir kazanç için infoda tutuyorum söylemiþ ya harbi komiksin sen ya 😂😂😂😂 iyi eðlence oluyorsun bana ,
Tosunpasa mekanýný kirleten bu sebekin kusuruna bakma biliyorsun hep var boyleleri
Neden birbirinize bu þekilde hitap ediyorsunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olmip ve acselle vedalastim olmip %100 yaptý Info almistim 4500 lot
Portföy 400 bini gecti
Yer Ýmleri