Bu ay kenara bir para ayýrmadým.
Sasa satýþýndan gelen parayla 1000 lot hdfgs almýþtým.
1500 lot daha alým yaptým.
Hdfgs alýmlarým 2500 lot 10k oldu. 4.12 ortalama ile alýmlarý tamamlamadým. Daha alým yapmayý düþünmüyorum. Aslýnda bir hisse daha ekleme yapmak istedim fakat hisse bulamadým.
Ne hisse ne de fon tarafýnda pek alým yapasým geliyor.
Egser güzel geldi ama benim için fiyat psikoljisi çok önemli, bir yýlda 5 kat gitmiþ hisseyi de elim almaya gitmiyor.
Gelecek bilançolarla fk'sý daha da düþeceði söyleniyor.Alýnabilitesi var ama ben alamýyorum 
her neyse 15 gr altýn 1000 gr daha gümüþ aldým. Yaklaþýk 13k da onlar tuttu.
Elimde 16k nakit var,öyle duruyor ne yapacam bilmiyorum, dursun öyle 
Tkf fonlarý da tcf ve nnf fona daðýtmayý düþünüyorum, tcd daha baþarýlý duruyor, nnf zaten meçhul yýldýz adayý, alýnacak fon bulunmuyor þu anda. Ancak elimdeki nakitle almam herhalde.
Bir fon daha bulsam ekleyebilirim.
Mac vardý onu elden çýkarmýþtým ona da piþman oldum.
Geçmiþe bakýp piþman olmamak lazým aslýnda yoksa insan bakýp kafayý yer.
Bir liste yapmýþtým yaklaþýk 20 tane hisse vardý. Gittim içinden en az gidenlerini seçtim þaka gibi ama gerçek 
ttrak 7kat,ford 5 kat,vesbe 6 kat, fmzipi yazmak istemiyorum
alkim öyle,vestel öyle,arçelik,bim ne varsa kat kat gittiler ancak elimdekiler gitmedi. Þu ortamdan sonra da giderler mi bilmem 
Burada aslýnda vurucu nokta demekki hisse seçimlerim doðruymuþ ama nokta atýþlarýný doðru yapamamýþým.
Artýk çok kallavi hisselere eðer bir daðýlma olursa yýðma yapmayý düþünmüyorum.
Daha az aðýrlýðý olan önü açýk düzgün þirketleri tercih etmeye çalýþacaðým.
Ben bir borsa acemisiyim o yüzden beni pek fazla da sallamayýn burayý bir hatýrat ve bir yatýrým felsefesi oluþturma gözüyle bakýn bence, yoksa benim kendime hayrým yok 
Her þeyden önce çok þükür ediyorum. 130 binim þu anda 500 bini güle oynaya devirmiþ olabilirdi ama elimde 272 k var.
Yani o 85 k da çektiðimiz buhranlý günlere deðdi mi bilmem 
Bir aralar dedim herhalde bu iþin dönüþü yok.
Ama her þey bir tecrübe bir daha ki yýkýmda arabayý satýp bile girerim 
þu açýdan da bakýyorum kenarda ihtiyacým olmayan zor günler için sakladýðým bir para var. Belki günümüz Türkiyesi için çok büyük bir meblað deðil çok beðendiðim bir peugeot 3008 parasý bile etmiyor (bu arada tavandan su akýtma videolarý gördüm ama ben yine de alýrdým beðeniyorum arabayý
) ama bir çok insanýn bu paranýn yanýndan bile geçemediðini biliyorum.
Allaha çok þükür. Allah herkese versin. Herkesin gönlüne göre versin.
Herneyse.
Mart 2021 portföy
166k hisse
56k fon
50 gr altýn 21k
2000 gram gümüþ 13k
16 k nakit
toplam 270k küsür
portföye kasým 2018den beri yatýrýlan 135k
selametle...
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''