gecen hafta 8.20-25 arasý almýstým bugun yine karla cýktýk adamsýn spek yine kazandýk tesekkurler :)
gecen hafta 8.20-25 arasý almýstým bugun yine karla cýktýk adamsýn spek yine kazandýk tesekkurler :)
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Vay be yükseliþin nedeni buymuþ demek ki, Tabi atý alan uskudari geçti. Hayýrlý olsun, Ne diyelim.
Þirketin 21 Eylül 2018 tarihinde KAP'a yaptýðý bildirim.
Þirketimiz Yönetim Kurulunun 21.09.2018 Tarih ve 561 Nolu Toplantýsýnda
Yabancý ortak edinimi görüþmelerini yapmak üzere, Yönetim Kurulu Baþkaný
Sn. Taner Mirza, Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sn. Ahmet PAÞAOÐLU ile
Yönetim Kurulu üyesi Sn. Vedat AKYOL'un yetkilendirilmesine
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
Kamu Oyunun Bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yabancý ortak olursa hisseye büyük hareket getirir, hayýrlý olsun bakalým
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Birileri küçük yatýrýmcýnýn elinden mal kapma telaþýna düþmüþ :)
endeks 100 bini geçmiþken hissenin neden aþaðý baskýlandýðý malum :)
Yer Ýmleri