http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
Hisse.net Haftalýk Hisse Yarýþmasý
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN!.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
Hisse.net Haftalýk Hisse Yarýþmasý
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN!.
Sürekli düþüþ trendinde .
Düþen býçak tutulmaz .
Sanýrým daha Aþaðýlarý da görecek .
Kasým da havada bulut var
bu günlerde hisselere girmek te pek akýllýca gözükmüyor .
Býrakýn serbest düþmeye devam etsin .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Gidiþat o yönde ama hiçbirþey sonsuza dek düþmez
Yönetimin tahta üzerinde büyük hakimiyeti var. Onlar ne derse o olur.
Aksu Enerji, iþtiraki Göltaþ Enerji'nin genel kurulunun yapýlmamasý için dava açtý
Aksu Enerji, Göltaþ Enerji'nin olaðanüstü genel kurulunun toplanmamasý istiyor. Aksu Enerji bu nedenle olaðanüstü genel kurulun toplanmamasý için dava açtý ve ayrýca 2016 yýlý hesap yýlý faaliyet ve iþlemlerinin onaylanmasý, yönetim kurulu üyelerine ücret belirlenmesi gibi bazý maddelerinin ihtiyati tedbir kararý ile yürütülmesinin durdurulmasý ve iptali istemli dava da açtý.
Þirketten KAP'a þu açýklama yapýldý:
Ýþtirakimiz Göltaþ Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'nin 28.07.2017 tarihinde almýþ olduðu yönetim kurulu kararý doðrultusunda, 28.08.2017 Pazartesi günü yapýlacak Olaðanüstü genel kurul toplantýsýnda sermayenin artýrýlmasý yönündeki yönetim kurulu kararýna karþý Ýstanbul Asliye Ticaret Mahkemesinde ihtiyati tedbir kararý ile olaðanüstü genel kurul toplantýsý yapýlmamasý talepli yönetim kurulu kararýnýn iptali istemli dava açýlmýþtýr. Ayrýca, 23.05.2017 tarihinde yapýlan Göltaþ Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'ni olaðan genel kurul toplantýsýnýn yönetim kurulunun ibra edilmesi, 2016 yýlý hesap yýlý faaliyet ve iþlemlerinin onaylanmasý, yönetim kurulu üyelerine ücret belirlenmesi gibi bazý maddelerinin ihtiyati tedbir kararý ile yürütülmesinin durdurulmasý ve iptali istemli dava da açýlmýþtýr. Ýþtirakimiz Göltaþ Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'ndeki ortaklýk haklarýmýzýn korunmasý amacýyla gerekli tüm iþlemler yapýlmakta ve davalar açýlmaktadýr.
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Göltaþ enerjideki sermaye arttýrýmýna katýlmazsanýz sizde Demirellerin uþaðý olduðunuzu ýspatlayacaksýnýz.
pislik içinde yatýyorsunuz.önünüze atýlan kaptan besleniyorsunuz.
Bunlar göltþa dava açarak yapacaklarý hýrsýzlýðýn alt yapýsýný hazýrlýyor.Biz dava ettik de böyle oldu demek için.Ahlaksýzlar
iki defa sermaye arttýrýmý yapamayan laðým fareleri.hakikaten sizlerde hiç utanma yokmu?
burdan aksu ya sesleniyorum.Göltaþenerjideki sermaye arttýrýmýna katýlmazsanýz ********siniz.
aksuyu göltaþa peþkeþ çekeceksiniz.********ler.
Yer Ýmleri