-
Artık sabredemiyorum,bu kadar satış anormal bir durum,eşek arabası pozitife dönemiyor...
-
TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları
Fiat yüzde altı yapıyor bu her gün düşüyor ne iş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Yaptığım araştırmalara göre düşüş nedeni sektörün daralma beklentisi ve abd gümrük vergisi YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu bi şey değil 2009 yazı borsanın yüzde 10 yükseldiği gün yüzde 1 eksi kapattığını bilirim..
-

Originally Posted by
Koher
Artık sabredemiyorum,bu kadar satış anormal bir durum,eşek arabası pozitife dönemiyor...
Güzel kardeşim 2008 de 40 bin liramız 6.5-7 milyara düştü..gene panik yapmadık... 29.28 den 733 lot aldım uzun zaman sonra tahminim benle uğraşıyo..
-

Originally Posted by
SORUZBAH
Yaptığım araştırmalara göre düşüş nedeni sektörün daralma beklentisi ve abd gümrük vergisi YTD
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Froto, Doas, Karsan, Egeen vs sektörün diğer oyuncularını etkilemiyor da bir tek Tofaşı mı etkiliyor bu daralma endişesi üstadım?
-
Bakalım doaş bizimle beraber düşüyor 9.30 dan 8.24 lere FROTO kamyon ve minibüs üretiyor artı abd ye satışı yok
-
Karsan neden dersen milli araba beklentisi var.belkide bu forumda toasodan en fazla kaybeden benim çok yüklü mallandım ve temettü olmasaydı arkama bakmadan satardım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri