hacimsiz geri gelmiþ yarýn 10 kademe yukarýdan açar tamam iþte gelir eski fiyatýna çift temettü açýklayýpta düþen hissede ilk defa görüyoz :D
hacimsiz geri gelmiþ yarýn 10 kademe yukarýdan açar tamam iþte gelir eski fiyatýna çift temettü açýklayýpta düþen hissede ilk defa görüyoz :D
sn spekulaterist düþüncenizi kontrolden geçirmeniz uygun olur...bir de çok para koymayýn lütfen borsaya...henüz
Sayýn Ýberata bende size þirketi iyice bir inceleyin derim.Burada sizin gibi bir baþka göz olmasý güzel.
valla iberata 1 senelik karý ile kendini 3 senede açýklamýþ olduðu son bilanco dahil kendini 2 senede amorti edebilecek baþka bir yatýrým aracý varsa biz bilmiyorsak söyleyin lütfen oraya geçelim :D
sesli düþündüðüm doðrudur. Lakin borsada 200-300 lira paramýz var kalkýpta milyon dolarlar ile yatýrým yapamýyoruz zaten.
Bol kazançlar...
Kimsede dikkate alýp kaç lira temettü vereceðini yazmamýþ ya la.... bende yarýn biliyorum yapacaðýmý... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
o bilançolara falan fazla itibar etmeyin...neyse ben yine de fikrimi yazayým...bence daha aþaðý yolu var dikkat...mesela pagyo ya bakýn, iþ yata bakýn...eðer gyo ve yo diyorsanýz diye yazdým bunlarý yoksa ben sanayi kagýtlarýnýn dýþýna pek çýkmam...mesela pagyo dedim ya akiþi en doðru onunla kýyaslayýn...haa burda niye yazdým mý...tesadüfen gördüm ve arkadaþýn kaybetmesine içim elvermedi..
pagyo 49 kuruþ gibi temettü verecek fiyat 4,60...akiþ 31 kuruþ temettu fiyat 3.34...mesela
ama ben yanýlýrým inþallah siz kazanýrsýnýz sevgili yatýrýmcýlar...iyi akþamlar...gyo olduðu için pagyo yazdým yoksa ben onu da almam
Yer Ýmleri