.![]()
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bir bilmecem var usaklar aceba nedir nedir yukselmeyen hisse denince akla ha tamam simdi buldum heran onun adý gelir akis akis akisevet sayýn seyirciler 110 000 endekste gordugu 3.21 e 117000 endekste tekrar gordugune gore demekki 3 ay once 102 000 lerde gordugu 3.41 e 140 000 endekste anca gelir ..yukselmeyen hisse yapmýslar adýna da aksi koymuslar ..bunun patronunun kefeninin cebi varmýs .
Ayný AKMGY (Ak Merkez) Dolar al faize ver daha çok kazanýrsýn.
bizde zaten onu anlatmaya calýsýyoruz ....akmerkez yine bunda 2 kat iyi ..hic degilse enflasyondan fazla temettu veriyor ..buna bak hem enfalsyonun cok altýnda temettu veriyor hem endeksi hic yansýtmýyor o kadar kar ediyor o kadar is alýyor o kadar degerleme raporu geliyor sonu 0 elde var 0 .....simdi bak en fazla 3.27 gorur ordan satýsa 100 000 lotlarý koyar patron hemen duser geri 3.10 a...bu hisse boyle partrona sahip oldukca kimse bu hisseden para kazanamaz ekmek yiyemez. hep bana hep bana patronu var bunun .
borsaya bakýyorsun sayas gibi bir sirket 1.40 dan 2.30 oluyor..1.50 ye geri dusuyor simdi bugun yine muthis yukselisle 1.75 oluyor..ayný sure icinde bunun yaptýgý anca .311-3.23 bu hepsi bu..ulan nasýl bir patron var bunda yýllardýr hissenin icine etti .halka arzdan beri takip ediyorum yok 6 7 10 olucak sonuc hala 3.10 lar ..gecenlerde intema patron topluyor dedim .22 den aldým bakýn bugun oldu 46 lira..herifler 8 liradan aldý 46 yaptý ....peki bu ? patron arada gelip alýyor ama hala 3.10 lar...neyse bu sirket icin ne yazsan bos oglu bos..ee bi tarfta eczacýasý gibi patron bi tarafta bunun patronu..fark burada ..patron farki..
Sen konuþ ki yukselelim [emoji10][emoji13]
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa ne yaptýn öyle açýða mý düþtün yoksa.
Yer Ýmleri