Originally Posted by
mycoolmen
Olumsuz hava pompalayan arkadaþlar bildiklerini yazsýn bizde bilgilenelim , öz eleþtiriyi þahsýn kendisine yapýn topic üzerinden yazýp adama daha çok zevk veriyorsunuz haberiniz yok
MI MAX 2 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen katýlýyorum. bu kadar olumsuzsanýz ve hisse sahibiyseniz satýn kurtulun, yok elinizde hisse yoksa genel kurula gidin þahýslarýn yüzüne söyleyin ne söyleyecekseniz. forum resmen aðlama duvarýna dönüyor. bugün bir kademeden bir miktar alým yazdým. bir öðleden sonra biri kapanýþa yakýn güç bela alým geldi. satýþ yapan pek yok gibi. ben bazen bu tip aðlama ve kötülemelerin kasýtlý olduðunu düþünüyorum. bilançonun deðerleme sebebiyle aþýrý olumlu gösterildiði gibi verilere dayanan eleþtiriler hariç.
þu forumda ciddi ciddi gyo nun projeleri konuþulmuyor, tartýþýlmýyor nedense. normalde burada caddebostan projesinin durumunun, akapartman suadiye maðazasýnýn ne zaman biteceðinin vb. konularýn vb. konuþulup tartýþýlmasý gerekirken neler yazýlýyor.
sözleþmesinin devri haberi bana çok açýk gelmedi, sözleþmeyi devrettiler ama kime devredildiði yazmýyor, neden devredildiði yazmýyor, karþýlýðýnda tazminat vs. verildi mi yazmýyor, epey kapalý bir haber olmuþ gördüðüm kadarýyla.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eðitim amaçlý kendi kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr. katýlmadýðýnýz görüþüm olursa yapýcý bir dille gelen her tür eleþtiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri