fikri ile zikri önemli..![]()
fikri ile zikri önemli..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yandaþ kanalda Suki Yo þarkýsý çalýp aðladýlar
Muhafazakarlýktan tuhafazakarlýða geçen Türkiyenin hikayesi
Gökçek ailesinin sahibi olduðu Beyaz TV de yayýmlanan Derin Futbol programýnda Japon sarkýcý Saori Yuki'nin 'seni seviyorum' anlamýna gelen 'Suki Yo' þarkýsý Ahmet Çakar'ý aðlatýrken, Ertem Þener'i gülme krizine soktu.
Heriflerin akillari fikirleri ziklerinde yahu, bir Ahmet abim kadar olamadilar!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ahmet abi, japonca bildiði için aðladý.
Ertemin aklý fikri, zikrinde..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Afiyet olsun Sofra..
Jack ve ben baþladýk..![]()
Þimdi baþladým afiyet olsun sofra..
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Vay anasýný sayin seyirimcilerim, irakiyi koyduk oyle duruyor!
Suki yo dinleyeyim mi dinlemeyeyim mi, karar veremedim!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri