Patron formda! Antivirüs proðramý gibi baþlýklarý süzüp arka planda troljen yakalýyor. Tabletten bile çalýþýyor, Tatil sonrasý versiyon yükselmiþ.![]()
Patron formda! Antivirüs proðramý gibi baþlýklarý süzüp arka planda troljen yakalýyor. Tabletten bile çalýþýyor, Tatil sonrasý versiyon yükselmiþ.![]()
Z a m a n ý S a t ý n A l a m a z s ý n !
Son bir sarýsýn sonrasi kayar Reha GAYA, yarin doktora bir daha gözükmem lazim, oglenden sonra erkenden!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Dükkaný açayým , 9 gibi baþlarým bugün güzel içesim var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun Sofra.
2 Doktorda yasayacaksin dedi, demek ki damnatacak irakim varmis daha!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri