Originally Posted by
onelle
Hangi vade için trade düþünürseniz düþünün ve baþlangýçta hangi kazanç oranlarýný aklýnýzdan geçirirseniz geçirin -yani %1-3-5-10 gibi - ciddi teknik analiz bilginiz yoksa paranýzý cebinizden konti garanti alýrlar... Yýllar içinde ciddi teknik analiz bilginiz oluþunca ise eðer yine trader olmak isterseniz , piyasa ve tahta sahibi ile savaþýnýz çok büyük olur ve sürekli kazanç garantiniz olmaz.Çoðunlukla vurkaç yapmaya çalýþýrsýnýz. Karþýdan görüldüðü kadar kolay iþler deðil o zigzaglarý hesaplayýp yakalayabilmek... Diðer taraftan sermayenizin büyüklüðü trade etmek için en önemli kriterdir... 5bin-50bin-150bin TL ile trade etmek arasýnda daðlar kadar fark vardýr... Ýþin özü parayý sürekli yönetmek saðlam büzük ister... Ýlk önce borsayý öðrenmek için kendinize vakit tanýyýn... Kendi yatýrýmcý karakterinizi belirleyin. Arkasýndan size en uygun stratejiyi belirleyin... Baþkalarýnýn stratejilerine kesinlikle özenmeyin.Ýnternet üzerinde her þey mevcut. Aklýnýza gelen bütün sorularýn cevabý ve sonsuz bilgi internette mevcut...Acele etmeyin... okuyun..izleyin...yorumlayýn...kendiniz için analiz etmeye çalýþýn... tekrarlýyorum acele etmeyin... yavaþ yavaþ...3 yýl 5 yýl geçsin ama bu sayede paranýz cebinizde kalsýn...bunun tersi davranýþ þekli kumar...
not; ben trade etmiyorum...hiç etmiyorum ....
Yer Ýmleri