Herkes haklý.. Evet kimse piyasadan büyük deðildir.. Ama;
Bu hissenin tekniðini çizen bu adamlar(grafikteki geçmiþ fiyat hareketleri) , þu an "temel" in baþýndaki de öyle(patron).. Muhtemelen sýnýrsýz lot(sýnýrlý sermayede olsa da) ve sýnýrsýz! para ile piyasa da bunlar..
Zamanýnda Yaþar grubu, tuborgta koca soros u asker çýkarmýþ...
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
þu anda pd/dd deðeri 0,6
geçen yýlýn deðerlemelerine göre olan deðeri bu...
yýlsonu yeniden deðerlemesinde devredilen dükkanlar , otel ve arsasý , araçlarýn deðeride olacak... avmlerin deðeride artacakkkk
pd/dd deðeri iyice düþüp hisse dahada kelepir hale gelecek
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Kaç yaþýndasýn bilmiyorum Serdar, benim 46. Hayatta gördüðüm, en zor deðiþen þey karakter! Hatta bunun üzerine "köpek bok yemekten vazgeçmez" diye bir laf varHareket tarzý deðiþse de "karakter" zor
Ben de yarýn(hatta az sonra) ölme ihtimalime karþýn orta-uzun vadecilikten vazgeçmiyorum mesela
![]()
Yanlýþ anlaþýlmasýn; temel teknik vs beðenmesem zaten iþim olmaz burada.. Þu iþler olurken þu ortamda da götürmeyeceklerse gitsin kumda oynasýnlar.. Alabildiði kadarý alýp, bitirebildiði kadar psikolojiyi bitirme peþindedir; biz de kendimize uygun gördüðümüz fiyatta muhtemelen o arkadaþa satýp gideceðiz sonuçta)
Üstad 2 yaþ kýdemliyim.
Bu ülkede neler gördük yaþadýk yarým asrý bulan ömrümde.
Adnan Çolak gelip geçenler yanýn da esamesi okunmaz.
Ahlaki yönden Adnaný deðerlendiremem fakat güncel bir versiyon olduðu için piyasalara bakýþýnýn daha olumlu olacaðýný düþünüyorum. Babasýnýn yadigarý adamlarla yatýp kalkýyorsa diyeceðim bir þey yok!
Eyvallah üstad, inþallah, ama ekibin yedikleri son cezalarýn dumaný hala tütüyoritt e bulaþmadan önce aksendeydim, onda da çileler çektik
ama adamlar hisseyi bir kere bile brüt vs ceza yemeden 50x yaptýlar; onlardan kopya çeksinler
Gerçi öncesinde "sehven hatalý bilançolarla" falan içimizden geçip ilk girdiðimin yarý fiyatýný göstermiþlerdi orada da
)
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer Ýmleri