O ileride belki anlatýrým dediðim anýmý anlatmanýn tam zamaný...
Sene 2019 sonlarý... AFYON'u öyle bir yerden yakaladým ki, yeme de yanýnda yat. Bu grafiði o zaman twitter'da yayýnladým. AFYON baþlýðýnda da yayýnlamýþtým ama þimdi bulamadým.
Þimdi bunlarý neden anlatýyorum? Hani
hepsonradan portföy resmi yayýnladý da
Limoncu da photoshop olabilir dedi ya iþte buna benzer bir olay twitter'da benim baþýma geldi.
Ne diyordum bu yukarýdaki grafiði twitter'da yayýnladýktan sonra bir adam direkt mesaj ile bana ulaþtý. O zaman kullanýcý adýný falan kaydetmeyi unuttum zaten hesap da eski hesaptý. Gelelim konumuza bu bana gelen þahýs elinde Ziraat Yatýrým'ýn grafiksel portföy durumunu benle paylaþtý. Ben de Ziraat Yatýrýmý kullanýyorum oradan biliyorum. Adam hesabýný bir gösterdi 500 bin liranýn üstünde zarar var portföyde çok ama çok yüklü alým yapmýþ en azýndan bana göre öyleydi. Düþünün bu miktar hem de 5 sene önce... Bana AFYON hakkýnda birkaç biþey sordu. Sohbet bitti gitti. Ama benim moralim nasýl bozuldu. Dedim bu adamýn bile zararýný çýkartmasýn diye bu senet yürümez. Sözün sonu; O siyah çemberde dipten yakaladýðým senetleri sattým. Daha sonra ne olduðunu grafikte görebilirsiniz. Ben bu adamýn beni ziyaret sebebini çok sonralarý çözebildim.
Kimseye itibar etmeyin arkadaþlar; Portföy görüntüsüymüþ, büyük küçük yatýrýmcý imiþ. Etrafýnýzdakilerin ben de dahil kimseye para kazandýrma sevdalýsý olduklarýný düþünmüyorum. Bu portföy görüntüsünün yayýnlanmasýnýn sebebini ben þöyle okurum.
Bu senet artýk gitmez... Zaten birileri bunu benim okuduðum gibi okumasýný istedikleri için yayýnlýyorlar. Bu senetten ümidinizi kesmeniz için. Þimdi ise yazdýklarýmdan senetlerinizi alýn, satýn, almayýn, bekleyin gibi yorumlar çýkartmayýn. Herkesin aklý baþýnda ve kendi kararlarýnýzý verebilirsiniz. Bende tek lot yok. Kimsenin kararlarýný etkilemek için yazmadým. Þu anda bu baþlýkta yaþananlarýn benzerini yaþadýðým için anlatmak istedim.
Kýzan kýzsýn küsen de küssün...
Hayýrlý geceler herkese

Yer Ýmleri