aynen yüzde 100
aynen yüzde 100
Son düzenleme : bigmaster; 27-05-2024 saat: 22:26.
Adnani anladikta sende mi pay kaçýrmaya çalýþýyorsun , adamlar kap atmýþ ne uðraþýyorsun hesapla , hesabýnda kötü zaten 😂
Þirketimizin %35,18’ine, iþtirakimiz Adese Gayrimenkul
Yatýrým A.Þ.’nin %64,82’sine sahip olduðu Loras Gayrimenkul Yatýrým A.Þ.
114.389.743,43 TL nakden sermaye artýrýmý gerçekleþtirmiþtir. Bu sermaye artýrýmý sonucunda Loras
Gayrimenkul Yatýrým A.Þ.'nin sermayesi 3.200.000.000,00 TL olmuþtur.
Bu sermaye artýrýmý ile þirketimizin payý 1.125.856.000,00
TL, Adese Gayrimenkul Yatýrým A.Þ.’nin payý 2.074.144.000,00 TL'dir. Sermaye
artýrým sonucunda ortaklýk pay oranlarýnda herhangi bir deðiþiklik meydana
gelmemiþtir.
o zaman senin dediðine göre, loras gayrimenkulun tamamý ADESEye ait tamam kýzma öyleyse zaten dahada güzel , hesabýma çokta güvenmediðim için size sordum zaten, birdaha ben hesaplamadan hallediver þu iþleri![]()
Adese 'nin içi boşaltılıyor türünden eleştirilere katılamayacağım...
Öncelikle şirket Anonim şirket hemde borsaya bağlı bir şirket. Sürekli denetleniyor hem yapılan işlem.
Loras Gayrımenkule aktarılan yatırım varsada şi,rketin çoğu Adesenin elinde zaten. Yani Lorası pay değeri artıyorsa Adeseninkide artacaktır demektir. Paranı sağ cebinden sol cebine koyunca paran gitmiyor yani...
ben potansiyeline yatırım yaptım. ve borsadan öğrendiğim bir tek şey varsa bu yeterince beklenildiğinde bütün hisselerin artacağı gerçeğidir
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
2021 Den beri en fazla 300k-500k alýr, satarým para da kazandým, seceresini de, þirketi de bildiðimi zannediyorum. Forumu da takip etmeye çalýþýyorum, bu adnan beni bile (30 yýllýk tecrübe) 0.30 pd/dd den 2ml yakýn lot sahibi yaptý. Sektörün kötü zamanýný kullanarak bütün fazla lotlarý millete kitlediler anlaþýlan.
YTD, Vasatlar topluluðunda ya taparlar ya nefret ederler.
2010 sonrasý borsanýn iþine akýl sýr ermiyor,35 senelik borsacýyým tek güvenim yok,benimki sadece vurkaç taktiði,hisse 1 tl cývarýndan 3 tl üzerine çýktý,1.5 çok iyi rakam diye satmýþtým,çünkü güvensiz hisse,arkasýnda yobaz düþünceler olursa benim için o þirket yok hükmündedir,neyse hisse 2.30 cývarýna sýkýþtý kaldý,bizde o cývarda sýkýþtýk kaldýk beklentisi var diye,bekliyoruz,yukarýda sat rakamým 2.40 üstü,altý stoplossum 2.20...ytd.
Yer Ýmleri