Originally Posted by
hepsonradan
Son 3 ayda 1.90-2.30 fiyat bandýnda yaklaþýk 10 milyon lot ilave alým yaptýk, guncelde grup toplamý 18.4 milyon lota sahibiz. Bu da sermayenin yüzde 1.8i ediyor sadece. aylar önce bir çaðrý yapmýþtým yüzde 8e ulaþmamýz lazým ki takeover yapabilelim demiþtim, eyvallah bize ulaþan ortaklar oldu ancak onlarýn hepsini somut þekilde dahil etsek bile yüzde 3u ancak geçiyoruz. Biz her ay yaklaþýk 500bin lot daha alacaðýz ama etimiz budumuz belli. 50 milyon lot eksiðimiz var. Tekrar herkesten rica ediyorum: tek çare takeover, yoksa bu kaðýt yeni ihlas olacak, 5 10 sene sonra da ayný þeyleri yazacaðýz burada emin olun. Bedelli hariç ne dediysem gerçekleþti, yil sonuna kadar bedelli demiþtim, hala ayný fikirdeyim. 50 milyon lotla tahtayý yönetiyorlar. 500 milyon lot almalarý lazým ki operasyon baþlasýn. Bu þirketi gözden çýkarmýþ durumdalar. Zira tahta ky tarafýndan ele geçirilmiþ durumda. Yasal hilelerle içini günden güne boþaltýp Loras gyoya aktarýp 2025 yýlý içerisinde o þirketi halka açacaklar. Adesede a.o. ait ozkaynaklar istikrarlý sekilde düþecek ve pddd fiyat sabit kalmasýna raðmen artacak bundan sonra. Günlük 1 mio lot toplayabilseler o da tabi toplama amaçlarý olsa þu an yok mesela 500 iþgünü sürer yani 2 yýl. Takeover hariç hiçbir kurtulusumuz yok.
Yer Ýmleri