Originally Posted by
sonli
Seni burada gördüğüme kendimi görmüş kadar şaşırdım, hatta konu listesinde başlığa 2 kere baktım aksen mi acaba diye

Çok akla yatkın olmasa da Aksenden çıkardığım kârların bir kısmını eziyorum buralarda
Sen incelemişsindir muhtemelen ama kira bilgisi olarak izahnamede şöyle geçiyor:
"..2019 yılında yaklaşık 32,0 milyon TL net kira geliri elde eden Şirket, 2020 yılında Covid 19 virüs salgınının sebep olduğu pandemi sürecinde 17,4 milyon TL net kira elde edebilmiştir..."
Yeniden değerleme ve Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller değişimi ile ilgili şu kısım var:

Ben AKSEN'de devamım hala. ADESE'de ise daha önce son çıkışım 2019/eylül-ekim gibi idi. 3 defa girip çıkmışlığım vardı. Ama Fiyatı şu an 2014'lerden daha düşüktür büyük ihtimal. O kadar potansiyelli bir şirketti ama maalesef yönetim hep dolandırıcılardan oluşuyor. E bir de imtiyazlı hisseler var tabi.
Kira konusunda genel bilgileri zaten paylaşıyorlar finansal tablolarda ama bu sene 2 büyük marketi Migros'u ne kadara kiraya verdi ? 3. istanbul kalan konut sayısı ne kadar ? Ve proje tamamlanma oranı nedir ? Zamanında Peker GYO'ya satıldı yalanı da vardı değil mi ? Ki o zaman alacak şirketin bilançosuna bakmıştım ve "imkanı yok" demiştim. Ama bunlar yalan KAP'lar ile yine operasyon peşindeydiler. Neyse, hisse bir tanıdığımda var ve o yüzden yeniden incelemek istemiştim
. YTD.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri