-

Originally Posted by
karadereli53
imaş halkı arzı için a1 in fiyat tespit ve izahname raporunu bekliyorum.imaş ta sermaye arttırımı ve mevcut ortakların pay alma haklarının kısıtlanarak halka arz edilmesi ve aynı miktar ittifak hisselerininde halka arza dahil edilmesi planlanan .coin niyetine 0.73 den alıp atmıştım bilanço ve imaş halka arzlarından sonra coin niyetine aldıgım hisselerin durumuna karar verecegim

%17,3 adeseye ait bununda bir şekilde satılması lazım
-
İyiki 77 postalamışız,böyle yobaz hisselere güven olmaz,milletin bedelli paralarınıda hüplettiler,işin tuhafı yıldız pazarında,acep nereden torpilli ???,0.60 seviyesinde yıldız pazarında hissemi olur
...0.64 bir miktar aldık,temennim 0.50 görülmemesi
-

Originally Posted by
refaba
İyiki 77 postalamışız,böyle yobaz hisselere güven olmaz,milletin bedelli paralarınıda hüplettiler,işin tuhafı yıldız pazarında,acep nereden torpilli ???,0.60 seviyesinde yıldız pazarında hissemi olur

Kiler, katmer, güler, odas, ardyz, trilc ve ihlas grubu nereden torpilliler ise bunlarda aynı yerden torpilli Sayın refaba.
-

Originally Posted by
refaba

Oyun kurucusun sanırım. Geçici vergi beyannamesini de göndermedin. Temennine katılıyorum. Saygılarımla
-
-
-
Finansal borcu kalmamış bir şirket
Finansal giderlerden kurtulmuş
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-