Son düzenleme : serdarkazanci; 03-12-2025 saat: 21:15.
Arayýp durma can fýrsatý grafikte! Grafik görenlerin hepsi trafikte...
Serin dara düþer can yoksa basiretin! Dul avrat otu da fayda etmez panikte...
tavanda dünyanýn malýný yýgmýþlar cumada tavandý tesadüf alýþ bu olsa gerek...ama bi gerçek borsamýz kumarhaneye döndü...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bakalým hareket yakýnmý gene pati mi çekecek..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Son beþ yýl içinde....0.12 kuruþtan ....4.59 görmüþ.....
Halen elinde tutan var ise .....5 sene önce pozisyonu olan...... aklýna limon sýkayým....!!!!!!!!!!!!!
Benim birader konya kýzý ile evlidir,ýþýklar holdingin yönetimindeydi,ýþýklarda bartýnlýdýr babalarýný tanýrdým geçmiþte,ýsý tuðla üretirdi baba gibi adamdý,oldü kel ve kardeþi uðura kaldý miras ondan bilirim,çoðu yerde gross marketleri vardýr devamlý yobazlar derdi,geçmiþi beni ilgilendirmez yaptýklarý iþler ilgilendirir,yemlendiði yer konyadýr her ikisininde iki firmada üçkaðýtçýdýr,mecnunu bilirim borsa simsarý manipülatör,onunlan iliþkisi olduðunu bilmiyordum hatýrlattýðýn için teþekkürler,bu adamýn el attýðý yer kurur paragöz olduðu için...
1.80 üstüne attý bu fiattan tekrar bu yobazýn geldiði yer kürkçü dükkaný,öncekileri 1.70 üstünden okutmuþtum tekrarýnda bugün yerine koydum,yobazlara bulaþmak istemem,ama borsadaki hisselerde bunlar gibi...
Yer Ýmleri