Bu yorumlari okuyunca
Dun aldigim 51400 lotu verdim Teþekkürler beni kurtardiginiz icin
Bu yorumlari okuyunca
Dun aldigim 51400 lotu verdim Teþekkürler beni kurtardiginiz icin
Sayýn yetkili,
Göltaþ AÞ yatýrýmcýsýyým. Özetle Göltaþ AÞ den Orma AÞ ye yapýlan para transferi, alacaklarý ve yönetici maaþlarýnýn kiþisel olarak açýklanmasý konulu suallerimle ilgili yatýrýmcý iliþkileri biriminizden telefonla aranarak sorularýmin yönetime sunulduðu ve cevaben yazýlý olarak cevap verilmeyeceði genel kurula az bir zaman kaldýðý suallerimi oradan sorabilecegimi ve genel kurulda cevaplanacaðý daha önce bu sorularýn geçmiþ genel kurullarda cevaplandiðý, diðer taraftan yönetici maaþlarýnýn genel kurulda zaten belirlendiðini kiþisel bilgi olduðu için açýklanmayacagini hiç bir þirketin kiþisel maaþlarý açýklamadýðý, mevzuata hakim deðilsiniz bir kaç birþey okuyorsunuz soruyorsunuz bizim danýþmanlarýmýz var daniþiyoruz SPK kurumlar bizleri denetliyor.
Bende cevaben bu sorulara verilecek verebilecek bir cevabýnýz olduðuna inanmýyordum zaten geçmiþ genel kurullarda da bu soru cevaplanmamýþtý, genel kurulda maaþlar belli oluyor fakat SPK bülteninde olduðu gibi tüm menfaatleri kapsamadýðý diðer þirketler açýklamasada da bu bultenin gereðini yapmamakla yapýlan iþlemi doðru kýlmaz bir þey yanlýþsa yanlýþtýr 99 kiþide yapsa yanlýþtýr ben hep doðrunun peþinde koþmusumdur. Sizde doðru olaný yapýn. Eðer cevabýnýz bu sekildeyse lütfen bunu bana yazýlý olarak bildirin sözlü cevabý kabul etmiyorum bana sözlü olarak ne dediyseniz o cevabý yazýlý olarak talep ediyorum istegime cevaben danýþmanlarýna konuyu soracaklarýný ve ona göre þahsýma dönüþ yapacaklarýný söyleyerek iyi temennilerle görüþmeyi sonlandýrdýk.
Suallerime olan cevaplarýnýzý yazýlý olarak talep ediyorum.
Öncelikle ben bir þirket yatýrýmcýsýyým ve þirketin kar etmesini iyi durumda olmasýný benden daha çok kimsenin istemesi istemeyeceði aþikardýr. Sorduðum sualleri sizlere %30 þirket sahipli olan temsilinize yönelik sorduðum sorular deðildir bu niyetle soracaðým sorular takdir edersiniz ki en fazla hisse payýnýzý azaltmayý veya artýrmayý düþünüyormusunuz etrafinda olurdu diðer taraftan bu vasifla sual soracak olsam çok daha samimi olduðum genel kurullardan tanýdýðým sizin gibi baþka hissedarlara sorardým. Ben size bu sorularý faaliyet raporun da belirttiðiniz gibi aldýðýnýz yaklaþýk 10.000.000₺ maaaþlarin karþýlýðýnda yaptýðýnýz yoneticilikler vasiflarinizla veya Finans müdürü olarak yatýrýmcýsý olduðum þirketce ödenen maaþlarin karþýlýðýnda sizlerinde benim gibi %30 luk hisse oraný sahipligiyle sizin adýnýza da sormuþ bulunuyorum. Lütfen sorularýmý cevaplarken þirket sahipliði vasfinizi bir kenara býrakýp aldiginiz maaþlarýn karþýlýðýnda yaptýðýnýz yöneticilik vasfiyla deðerlendiriniz. Ýnþallah tüm samimiyetimle caný gönülden dilerim ki sorduðum suallerde yaniliyorumdur ve þirket gerçekten zarara uðratilmamistir.
Diðer taraftan her ne kadar þahsým hakkýnda üst perdeden konuþup mevzuata hakim deðilsiniz bir kaç þey okuyup soruyorsunuz vb bir hitap tarzýna maruz kalsam da bildiðim çok þey var da bir tanesini paylaþayým bir yatýrýmcý olarak þirkete sorulan sorularin cevabýný almam için genel kurula katýlma zorunluluðum olmadýðýný çok iyi biliyorum. Tüm samimiyetimle tekrar söylemek isterim þirketle ilgili dile getirdiðim konularda ben yaniliyorumdur ve doðru çýkmaz velev ki doðru çýkarsa mevzuattan bir kaç birþey okuyup soruyorsunuz diyen bu kararlarda söz sahibi olan yönetici çalýþan ve danýþman þirketle ilgili dilerim gereði yerine bizzat kendilerince getirilir.
Saygýlarýmla iyi çalýþmalar.
Outlook Mobile'dan gönderildi
Türk þirketleri görevlendirilecek
La Repubblica, "Türkiye'nin Libya'nýn yeniden inþasý için þirketlerini konuþlandýracaðýný" da belirtti ve Sarrac'ýn da dün Ankara'da Türk firmalarýný davet etmesini vurguladý.
Sarrac dün, "Ülkenizin ekonomik, siyasi ve bölgesel aðýrlýðýyla birlikte hep beraber sizlerle omuz omuza Libya'nýn yeniden imarý sürecinde de Türkiye'yi ve Türk þirketlerini tekrar Libya'da görmek istiyorum" demiþti.
Gazete "Erdoðan da Sarrac'a, Türkiye'nin daha fazlasýný yapmaya hazýr olduðunu söyledi, bunun anlamý Türkiye'nin daha fazlasýný istediðidir" diye yazdý.
Kaynak: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-52936620
Zaman, en bilge olandýr; çünkü her þeyi aydýnlatýr. Thales
genel kurul toplantýsý cuma günü saat 3 de.
9unda bilanço 12 sinde genel kurul bu hafta çok seksi geçeceðe benziyor
Ekstreyi gonderryim mi?
Yer Ýmleri