Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Sana ne küfürler ne hakaretler ettiðimi bir bilsen.......bu kadar ******** olmak zorundamýsýn? Al iþte verdim hrpsini kývýr kývýr sok bitarafýna amk ********i
Bu seneki hareket bitti sanýrým seneye Þubat'a 3 5 lira yükselir sonra yine ayni.giden gitti kalanlar bizim gibi ömür dolduruyor bu hýrsýzlarýn kagidinda
Kayýtlý Sermaye Tavaný Daha Fazlasýna Müsade etmiyordu. Kayýtlý sermaye tavanýný yükseltseler belki onlarýn da engelleyemeyeceði hisse hareketleri olabilirdi. Çünkü bu tahtada yýllardýr gerçekleþmeyen bir yüksek oranlý bedelsiz hayali var. Ama bundan sonrasý için þirketin yüklü finansal giderlerinden dolayý ben sermaye tavanýný artýrsam yapacaðým þey Verebileceðim kadar bedelsiz ve bunun yanýnda % 300 bedelli olurdu. Hem nakit para ile finansal borçlarda rahatlama olurdu hemde tahta hareketlenirdi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn baþkent 2011 den beri bu hissedeyim eski arkadaþlarda bilir ocak Þubat sonu arasý bir yükseliþ yapar sonra yine ayný fiyatlarýna gelir.bu sene piyasalardan ve bedelsizden ötürü bu þekilde bir tablo çýktý sanirim eski arkadaslar bu durumu daha acik anlatabilir ben geçmiþ senelere bakarak yazdým yani![]()
Göltaþý iyi bilirim2011 ile 2016 arasýnda her daim elimde bulundu iki yada üç kez dediðiniz zamanlarda satýp sonra 42lerden alýp yukarýlardan sattým. Ancak ihlaslarda saplandýðýmdan burada yazmadým hep ihlas tahtasýnda oldum. Son 5 aydýr karýnca kararýnca bir portföy yapmaya baþladým göltaþsýz olmaz dedim
Ýhlaslardan çýkýnca beni bunaltacak bir hisse portföyde olmalý dedim.
Yatýrým Tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri