Originally Posted by
kapadokyalý
sn Albea, eskiden bende sizin gibi bu hissede çok olumlu þeyler yazdým hatta fiyat 80 lerdeyken 340 bile görebileceðini yazdým kötü bir niyetimiz yok tabiikide, ama sn Göltaþ kardeþim bu hisseyi aldýktan sonra anlamýþki patronlarýn iyi niyetli olmadýðýný bizler her olumlu yazýlar paylaþtýðýmýzda hep bize muhalefet oldu paylaþmayýn böyle uçacak kaçacak türden yazýlarý diye haklý olduðunu uzun zaman sonra bende anladým, çünkü buralarý okuyan bir sürü insan oluyor çoðuda benim gibi þaþkýn hep zararda olanlar sizin bu yazýlarýnýzdan illaki etkilenip mal alacaktýr, þunu kesin bir dille söyleyebilirimki bu hissenin sipeði yok burada patron ve biz varýz patronlarda ky düþmaný burada nekadar ky çok olursa kazanma þansýmýzda o kadar çok azalýyor. Sn Göltaþ kardeþime sormamýn sebebi bayadýr burada yazmýyor sizinde yorumlarýnýzý okuduktan sonra kendisi buralardaysa bir yorumunu almak istedim o da açýk bir þekilde yorum yaptý ve deðiþen hiçbir þey olmadýðýný anlamýþ oldum burada tartýþmaya hiçbir sebep yok ALLAH ömür verirse satmaz isek maalesef uzun yýllar burada olacaðýz ama ÝNÞALLAH herþey sizin öngörünüz doðrultusunda olur.
Yer Ýmleri