Bu bilançoyla da gitmiyorsa gömün gitsin, zarar yazan hisseler devre kesiyor.
BÝr de zarar yazsaydý veya karýný azaltsaydý nasýl çakarlardý çok merak ediyorum.
Bu bilançoyla da gitmiyorsa gömün gitsin, zarar yazan hisseler devre kesiyor.
BÝr de zarar yazsaydý veya karýný azaltsaydý nasýl çakarlardý çok merak ediyorum.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Bunun pek bir hareket tarzý yok ortak, ancak zarar yazan diðer çimentocular kar yazýp bugün yüksek primler yapsaydý bu da onlarýn peþine takýlýrdý, karektersiz, kendi özel durumuna göre hareket edemiyor, illaki birilerinin peþine takýlmasý lazým.
Ýkince çeyreðe göre, geçen sene ayný döneme göre epey olumlu bir bilançoya hiç mi tepki verilmez, baþka hisse olsaydý en az bir devre kesici olurdu, zaten 14.50 lerden sert buralara düþmüþtü.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Eskiden bu topik ne kadar yoðundu, dünya kadar yatýrýmcý vardý, hedefler vardý, anlaþýlan hepsi satýp gitmiþ, belki bazýlarý da kenara çekilmiþtir.
Çok haklýlar, þirketten ve hissesinden hayýr görene daha rastlamadým.
ÞÝmdi sektörel hisselerin çoðu zarar yazarken sen 14.5 milyon kar yaz ve hisse %5-10 bile yapmasýn, olacak þey midir.
Benim kuþa ne oldu böyle çýldýrdý.
Yer Ýmleri