Originally Posted by
göltaþ
Sonra ben bunlar s.rfsiz deyince suçlu oluyorum. endeks 105 bunlar aval aval bakýyor sonra endeks atýyorum 108 oluyor bunlar en geriden gelip 17 oluyorlar birileri çýkýp bak 14 ten 17 oldu muhabbeti yapýyor. ya arkadaþlar düþtük bir kuyuya Allah kurtara. 14.5 milyon kar geliyor adamlar taban yapacak utanmasa.en büyük sýkýntý belirsizlik bu adamlar bu oyunu çok iyi oynuyor.eminim %99 umuz ya satarsam kesin gider diye satamýyor düþse düþükten alamýyor belki daha da düþer diye.çok yükselceðini düþünenler varsa (ki aramýzda çok var) eee al hadi 14 ten 13 ten yok alamýyorsun çünkü ne yapacaðý belli deðil yarýn 10 tl olsa kimse neden oldu diyemiyor. yani anlýyacaðýnýz kör kuyudayýz Allah kurtara...
Spk bunlara bir el atsa zaten zýplatcaklar.ama elleyen de yok.bunlarýn gelip baþýný ezeyim diyen de yok. Ý tarman bile kenarda izliyor sadece adamýn inanýlmaz zararý ve beklediði yýllar var.O da inat bir tip.bunlarda onun elinden almak istiyor.o da vermem diyor.çimenlerde bizler eziliyoruz.olan bu. bu þirket ya satýlacak ya da i tarman elindekileri anlaþýp satacak bunlara belki o zaman birþeyler olur. ama bu gidiþle biz göremeyeceðiz heralde. zarar ötesi acýklayan kaðýtlar bile 1 -2 tavan yaparken bizim en son ne zaman tavan olduðumuzu bilen varsa beri gelsin. yani demem o ki arkadaþlar bizde bir þey olsun diye bekliyoruz ama ne olacaðý belirsiz yýllar da geçiyor fýrsatlar da gidiyor. Ýnþallah bir an önce bunlarda hatalarýndan döner veya birileri bunlara el atar. yoksa halimiz harap.
Þahsi düþüncelerim olup .Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun inþallah.
Ýyi günler.
Budur...
Bilançolara baktým, her bakýmdan rakiplerine fark atmýþ bir þirket olmasýna raðmen yatýrmcýyý cezalandýrmaya devam ediyorlar.
3. çeyrekte 14.5 milyon kar, sene sonu sermayesinden de daha fazla kar yazmasý da çok olasý, ufak da bir teettü veriyor, neden gitmesine izin verilmez.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri