O da ayrı bir hikaye konusu biraz önce kullandığınız bı tabir vardiya hukuka uydurmak en güzel hukuka uydurma konusu göl yatırım holdingin 2014-2015 faaliyet raporunu inceleyince farkettim bende 2014 göl yatırım faaliyet raporunda Şevket Demirel sahipliği %96 ve bu oran 2015 göl yatırım faaliyet raporunda %54 düşmüş aynı şekilde 2015 yılında göl yatırımın Göltaş Orma ve göl enerjideki hisse oranları göl yatırım lehine artmış dipnotlari incelediğimde Şevket Demirel şahsi üzerine olan Göltaş Orma göl enerji hisselerini göl yatırım Holdinge satmış daha sonra göl yatırım holding bedelli sermaye artırımına gitmiş Şevket Demirel ve Neslihan Demirel bu bedelliye katılmamış şehriban Atasagun ve diğer kız kardeş katılmış özetle Şevket Demirel'in sahsi hissesi Göltaş Orma ve Göltaş enerjide kalmamış ve göl yatırım holding sahipliği %54 düşmüş yapılan bütün bu işlemlerinde kurumsallaşma amacıyla yapıldığı yazıyor. Kime ne diye bilirsin ki isteyen hissesini satar isteyen bedelliye katılır yada katılmaz hukuk dışı hiç bir şey yok beni şaşırtan bütün bu işlemler SPK onayından geçmiyor mu veya genel kurula ticaret bakanlığı komiseri temsilcisi katılmıyor mu TMSF uyudumu bu işlemlere nasıl onay verdi müsade etti anlamadım adı kurumsallaşma gibi görünse de bana göre de miras paylaşma olayiydi bu işlemler Murat Demireli mirastan devre dışı bırakma dolayısıyla TMSF devre dışı bırakma olayıdır. Yanlış bilmiyorsam murat Demirel içinde reddi miras davası açtı ailenin geri kalanları.
YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR BU HABERLER KİMSEYİ KORKUTMASİN SİZİN DEDİGİNİZ GİBİ OLAY MAHKEMEDEYSE KONUSMAKTA UYGUN OLMAZ SANİRİM DEGERLENDİRMELERİNİZ İCİN Bİ YORUM YAPAMAYACAGİM BİLGİM YOK SATİS İSMAİL TARMAN KONUSUNDA BİLDİKLERİM YUKARİDA YAZDİKLARİMDAN İBARET VE BUNLAR COK GİZLİ BİLGİLER DEGİL İNTERNETTE İLGİLİ SİRKETLERİN WEB SAYFALARİNDA BİLANCO OKUYABİLEN HERKES GOREBİLİR KANİMCA BU KONU KİMSEYİ KORKUTMASİN KORKULACAK BİR MEVZU DEGİL YENİ BİR BİLGİDE DEGİL 2014-2015 Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri