https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5
Özellikle madde 26 arkadaşlar devletin sitesi gov.tr korkacak cekinecek birşey yok kanun koyucu bizlere paydaşlara kanunla bu hakkı tanımış mahkemeye verseler beni verirler ben bu yazıların aynısını noktasına virgülüne dokunmadan önce şirkete spk cimere sonra buraya yazdım ve şirket beni telefonla arayarak yazılı cevap vermeyeceklerini genel kurula kisa süre kaldı orada sorularınız cevaplanacak diye söylendi. Korkacak cekinecek hiç bir şey yok lütfen birisi katılsın su genel kurula ve yazdığım öneriyi vermiyorsa bile şu soruyu sorsun lütfen lütfen
şirket borçlu yapısından dolayı piyasada bankalara kredi faizi/kur farkı olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalırken 48.677.424₺ düşük oranlı kur riski olmadan mevduat faizi karşılığında Orma AŞ`ye aktarılması suretiyle şirketin haksız gelir kaybına uğratılması sebebiyle şirketin kaynaklarının haksız bir şekilde başka bir şirkete aktarılması şirkete zarar vermişmidir.
YUKSEK İHTİMAL CEVAPLARİ SPK YA TABİ BİR SİRKETİZ YAPİLAN İSLEM MEVZUATA UYGUN SPK DENETİMDEN GECMİSTİR. ORMA AŞ BİZİM İSTİRAKİMİZDİR.
ısrarcı olun ve söyleyin evet Orma AŞ yaklaşık %16 istirakimiz ticari alacaklarida katarsak 159.000.000₺ bir alacağımız var bu alacağı alınmış olsa krediler borçlar kapatılmış olsa Göltaş ve iştirakleri şu an mevcut durumundan daha iyi olmaz mı ve diğer taraftan %16 ortaklıkla 159.000.000₺ bir destekte Göltaş as olarak bulunurken %70 SAHİPLİKLE göl yatırım holdingin 1.500.000₺ komik bir oranda finansal desteği olması hatta bu desteğin göl yatırım holding ten orma As ye verilen nakit bile değil yıllar itibariyle birikmiş Orma AŞ alacak oldukları temettü gelirleri olması komik degilmi yanlış degilmi elbette Orma as istirak destek olunmalıdır fakat Orma AŞ olan alacak dengesini sahiplik oranında
Bir adalet dengesine getirmek daha doğru olmaz mı? Şirketin Bu alacagi güzel nakit bir para enerji ve diğer alanlarda belki bir çok ihale ve yatırım fırsatını da belki kaçırdık.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri