Ýnce ince iþliyor,24.50 üstü rahatlayacak gibi duruyo..
Tüm hisseler yeþil ondan ý yazan çizen yok... Yoksa ky bu hissede yokmu
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
film yeni baþlýyor daha, ilk gösterimdeki reklamlar gibi oldu bu tavan.. þuan teknik olarak her þey GOLTS lehine.. hiç lam cim bom ara direnç falan demeyecem, bana göre bu tavan sonrasý önümüzdeki haftaki hedefi direkt eylül ve ekim ayýnda kýramadýðý o tepeleri kýrýp 28 TL üstüne atmaya çalýþacak, 2 ay orada bayaðý oyalamýþ zaten.. kendi kendime deðerlendirme yapýyorum ve Allah'ýn izni ile 28 TL tarih olup geride kalacak diyorum.. 2 aydýr sürekli sürünen MACD günlükte daha yeni kesip kafayý kaldýrdý.. eee bu kadar sürünmeye bir de bunun çýkýþýný yapacaktýr elbet.. hepimize bol kazançlar dilerim.. AL SAT TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR, KENDÝ ÞAHSÝ DÜÞÜNCELERÝM SADECE BENÝ BAÐLAR..
![]()
sen ne nazlý þey çýktýn öyle, seni þakacý seni.. vursana kýrbacý yukarý zýplasýn...
bedelsiz sermaye artýrým potansiyelinde var senin, neden naz yapýyorsun ki.. bu fiyatlar hiç yakýþmýyor sana.. üstte 28 - 30 - 33 ooooo çok rakamlar var.. zirven bile 45 'lerde..
Bizden bu kadar kalanlara bol kazançlar.YTD
Yer Ýmleri