Dipnot -28 - iliþkili taraf açýklamalarý 31 Aralýk 2019 tarihi itibariyle Orma A.Þ.den 85.293.247 ₺ Ticari alacaðý, 25.099.999 ₺ ticari olmayan alacaðý ve 48.667.424₺ uzun vadeli ticari olmayan alacaðý olmak üzere toplam 159.060.670₺ alacaðý diðer bir ifadeyle Orma A.Þ. nin yatýrýmcýsý olduðum Göltaþ AÞ. ne 159.060.670 ₺ borcu bulunmaktadýr
Kullanýlacak kredi 15 milyon USD yaklaþýk 120.000.000₺
Daha önce yazdýk en son toplantýda tutanaða da yazdýrildi ne gerek var kredi yapýlandýrmaya orma as alacaðýný almýþ olsa bu þirketin borcumu var TL üzerinden borç ver mevduat faiziyle nemalandir kendin döviz + faizle kredi kullan aklý baþýnda hiç bir yönetici yapmaz þayet orma as %70 sahibi deðilse ki öyle hukuk müsade ediyor onlarda yapýyor adil mi vicdanimi ahlakimi yorumsuz
Bana göre bu þirketin borç kaldiraci çoktan bitmiþ þirket yatýrýmlarý kâr a geçmiþ borcunu ödemiþ borç kaldiraci Orma As için kullanýlýyor.
O kadar fizibil krediyse Orma as çeksin goltasa olan borcunu ödesin goltasta oradan gelen parayla krediyi kapatýp ipotekleri ni kaldýrsýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir deðerleri bana göre çok iyi arkadaþlar tek kusuru Orma gösterilen taviz ve hukuksal olarak maalesef engelliyemiyoruz yoksa son hasýlat rakamý çok çok iyi
Benim açýmdan mücadeleye devam elbette bu konularla ilgili son olarak genel kurul gündemine madde ekletmeye çalýþacaðým koymasalar bile gündeme genel kurulda izah etmek zorundalar
Mi A2 Lite cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri