Açýlýþ 492.50.
482 ye kadar düþüþ, düzeltme yaþadý sonra 495 lere kadar çýkýþ yaptý.
10 dakikada olan hacim dünkü hacmi geçti. Þu an 200 bin lot hacim oldu.
Açýlýþ 492.50.
482 ye kadar düþüþ, düzeltme yaþadý sonra 495 lere kadar çýkýþ yaptý.
10 dakikada olan hacim dünkü hacmi geçti. Þu an 200 bin lot hacim oldu.
Dün 462.25 ile tavan kapatan hisse bugüne + % 6.5 primle 492.50 seviyesinden baþlamýþtý.
Seans baþýnda 482 ye düþüþün ardýndan 497 lere kadar atak yaptý.
45 dakikalýk seans esnasýnda hacim 400 bin lotu geçti.
Derinlikte 60 bin lot 476 ortalamayla bekleyen emir varken 141 bin lot satýþ emri var beklemede olan.
En fazla satan kurum tüm satanlarýn % 78 ini oluþturan Bankof ve 118 bin lot hisse sattý. Ýnfo dün aldýðýný sattý.
Alýcý tarafý daðýnýk ve Ýþ 32 bin lot, Garanti 24 bin lot, Gedik 18 bin lot, Halk 17 bin lot, Zýraat 11 bin lor ve diðer kýsým 47 bin lot.
çarpýþa çarpýþa, sindire sindire tavana kitlemesi daha anlamlý olacaktýr..
en geç 3 ay içinde 900/1200 arasý göreceðimizi, tahmin ediyorum,
yüksek bedelsiz vermesi halinde rakamý güncellerim,
ben hayalciyimdir, beni pek dikkate almayýn.
Hacim 700 bin lotu geçti.
Bankof satýþý 140 bin lotu geçti.
Fiyat 485-490 arasýnda dengelenmeye çalýþýyor.
Tavan tavan gitmesi benim de tercihim deðildir. Bilançolarýný ve borçlarýný düzeltmeye baþlayan Ülker yýlbaþýnda 80 liraydý ve bugün 170 lira seviyesinde. 6 ayda X 2 yaptý.
Golts... Orma varken, Aksen varken, Eþme 1 ve Eþme 2 varken, Elmataþ varken, Isparta ve Antalya varken, bu çarpanlarla ve son birkaç bilançoyla, 3 F/K ve 1.20 Pd/ Dd ile beklemeye deðer.
göltþ 18 mil .sermaye ile sert hareketlere maruz kalabilir, 650 ila 415 gibi ...
aslolan yatýrým ve bakým iþlerinin bitmiþ olmasý ve tesislerin üretime devam ediyor olmasýdýr. yýllýk kar önemlidir. ilk çeyrek bu sebeple güzeldi.
firmadan normal firmalar gibi bir davranýþ ve fiyatlama bekliyoruz. fiyatlama dedim çimento sektörünün fk olarak en düþüþü, mecburmusunuz bu kadar rezil fiyatlama ile hissenizi cezalandýrmaya diye sormak istedim...
2. husus 10 tl net temettü verip, tarihini gizli tutmak nedir yaw?
herþeye raðmen bu karlýlýk devam ettiði sürece taþýmaya devam...
Yer Ýmleri