ne kadar tanýyorsun tarmaný borsa özelinde sadece ben iþlemlerini bir kaç aracý kurumdan yaptýðýný bilirim þirketlerede pay yoluyla ortak oluyor acýmasýz borsacýdýr gelelim bu tahtaya yakýn zamanda iki kere tavana getirdiler sonrasý eksi kapadý bu iþlemler sence normalmiydi Ýsmail tarmanýn sicili geçmiþ iþlemlerine bakarsan pekde temiz deðil Örneðin ÝÞGYO tahtasýnda alým vede satýmlarýný bildirmediði için söylediðim tarihte ciddi bir para cezasýna çarptýrýldý 18 ocak 2018 gibi basýnada konu oldu 27 bin tl hatýrlýyorum ne kadar dürüst olmasýný beklersin yakýn zamanda içi boþ þirketlerin borsaya kote olduðunu kendi aramýzda konuþuyorduk nitekim Mehmet aþçýoðlu bunu alengirli iþlerle olduðunu beyan etti bir profesyonel olarak demem oki sizin bu dediðiniz iþler daha düzgün borsalarda kesinlikle olmasý gereken iþler ben sana an be an tarman iþlemlerini istersen bildiririm zamaným olursa bende bu tahtada hatýrý sayýlýr bir hacmim var yanlýþ bilgi deðil bu aralar satýþta idi ESEN KAL ÝYÝ HAFTA SONLARI

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri