Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Ne ebeymiş Bi turlu bulamadı amk
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 milyon açýkladýk, ben þahsen zarar bekliyordum...
Göltaþ Çimento'nun marn ocaðý projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý23/05/2025 14:00:39
Göltaþ Çimento tarafýndan yapýlmasý planlanan marn ocaðý projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"ISPARTA ili GÖNEN, ilçesi S:90872 (ER:3432822) RUHSAT NUMARALI SAHA mevkiindeki GÖLTAÞ GÖLLER BÖLGESÝ ÇÝMENTO SAN. VE TÝC. A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan I-B GRUBU MADEN (MARN) OCAÐI S:90872 (ER:3432822) projesi ile ilgili olarak ISPARTA Valiliðimize sunulan P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 16. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve projeye iliþkin ÇED Süreci baþlamýþtýr. "
ForInvest Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
temettümüzü isteriz göltþ
Þu an 344 lira 6/7 gün içinde %15/20 yükseliþ yaparýz diye tahmin ediyorum, hayýrlýsý bakalým.
Yer Ýmleri