Eyvallah arkadaþým bilgilendirici oldu bu açýklamalarýn.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah arkadaþým bilgilendirici oldu bu açýklamalarýn.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Ali baba cinin en buyuk internet alisveris portali,cinde ve dunyada o kadar buyukki alisveris icin kendi bankasi var icinde,bunlar gecen ay trendyol denen internet sitesini aldi;
Benim duydugum ilerde ali baba turkiyede us kurucak,ve ticaret sirketiyle anlasiccak,halka acik ve seffaf sirketleri kullanmayi tercih eder benim gorusume gorre..
Bu tgsasin bilancosu gecen seneye gore cok guzel gelmis,9-12 ayliklari takip etmek gerek,finansal borcu hic yok,ciro ve karlilikta duzenli artis var,
Patronda kalan tum hiseleri satilabilir hale getirmis,her halde var bir bildgigi;))
Saygilar
%100 bedelsiz sermaye arttýrýmý
Ben daha çok size Þirketi nasýl etkileyeceðini yazim. Bence büyüyen ciro/iþ hacminde banka teminat mektubu masraflarýndan kacmak için sermayeye birikmiþ karlarý eklediler. Günümüz Türkiyesinde gayet akýllýca. Karlýlýklarýný ve ebitda marginlerini ciddi pozitif etkileyecektir.
Daha önceki yazýmda iletmiþtim. aslýnda en büyük avantajlarý daha hýzlý vergi iadeleri almalarý ve bunu yaparken þirketlere teminat mektuplarý veriyorlar. Para baglamak yerine sermayeyi kullanacaktýr.
Yine söylüyorum;
Paranýn bu kadar önemli olduðu günümüz koþullarýnda bir çok büyük firma dýþ ticaret iþlerini bu tar fimalara outsource edecektir.
Kur farký ve iþ hacmi nedeniyle çok potansiyelli.
sene sonu 15 M beklentim var
ytd
Çok düþük iþlem hacmi ile hisseyi aþaðý çektiler
pek inandýrýcý ciddi bir düþüþ deðil. Satýþ kademeleri boþ
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
seans kapanýþýna doðru eksi % 6 lýk kaybý telafi ederek kapatacak gibi duruyor
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri