Valla 2.60 2.70 eskileri kesmez diye düþünüyorum yenileri bilmemde... Daha çok da eskilerin peþinde olduðu için çýkarmasý lazým azýcýk yok öyle bedava ekmekytd...
Valla 2.60 2.70 eskileri kesmez diye düþünüyorum yenileri bilmemde... Daha çok da eskilerin peþinde olduðu için çýkarmasý lazým azýcýk yok öyle bedava ekmekytd...
Kaç zamandýr bekletiyor ne bilancoyu fiyatladi ne bedelsizi fiyatladi ... Ytd ...
Bu þirkette imtiyazlý paylar kaldýrýldýmý ?
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Þirket yönetim kurulu üyeleri*þirket merkezinde toplanarak; merkezi Ýstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalý*Merkez mh. Basýn Ekspres yolu N9 Capital Tower K:1 D:11-12-13-14 adresinde*bulunan ve Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðünün 420610 sicil numarasýnda kayýtlý*þirketin faaliyetini geniþletmek amacýyla;*
*
*1- Bursa Ýli, Nilüfer Ýlçesi, Odunluk* Mah. Akademi Cad. N6/B Marka AVM*ve Konut B Blok K:15 D:114 adresinde bir þube açýlmasýna
**
2- Þube Ünvanýnýn TGS DIÞ TÝCARET*ANONÝM ÞÝRKETÝ *- BURSA ÞUBE MÜDÜRLÜÐÜ olmasýna,
*3. Þubeye sermaye tahsis edilmemesine, merkezden karþýlanmasýna;
4. T.C. uyruklu Ýstanbul Ýli, Eyüpsultan Ýlçesi, Göktürk Merkez Mah. Panayýr*Çayýrý Sokak Panorama Evleri B1 Blok D:11 adresinde ikamet eden Çaðla POLAT'ýn*(T.C. kimlik 53821103788 ) þubeyi münferit imzasý ile ilzam etmek üzere þube*müdürü olarak atanmasýna,
Oybirliði ile karar verilmiþtir.
**
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn,*Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan*esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam*olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu,*konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm*çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan*ederiz.
SAYGILARIMLA,
TGS DIÞ TÝCARET A.Þ.
Hadi artýk 3 leri görmeliyiz ytd...
Bursa ya neden gidiyor Haldýrhuldur Oyak Reno içinmi ? beklentileri satýn almaya devam , düþüþler benim için alým fýrsatý yatýrým tavsiyesi deildir....
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Sn tomi kafamda deli sorular reno iþinden biliyorsunuz son bilançoda yanýlmýyorsam ilk defa bahsedilmiþti neden olmasýn ya da bir baþka marka bilemiyoruz ama habere sýfýr tepki olmasý da düþündürmedi degil sürpriz lere açýk Bursa sonuçta ticari anlamda çok önemli bir bölge bakalim bakalým ytd...
Yer Ýmleri