Neden kýzýyorum....çünkü...þu anda yeni kurulmuþ kýytýrýk þirketler bile en azýndan vergi dairesi bilançosunu gönderdi...
Bizimki eski çakal ya...biliyor prosedürü.ona göre davranýyor.
Neden kýzýyorum....çünkü...þu anda yeni kurulmuþ kýytýrýk þirketler bile en azýndan vergi dairesi bilançosunu gönderdi...
Bizimki eski çakal ya...biliyor prosedürü.ona göre davranýyor.
Gerçekten kendisini tebrik ediyorum.Çok kral ve tecrübeli borsacýymýþ spek.
Bu kadar beklettiler umarým beklentilerin üzerinde kâr açýklarlar
Benzer iþ yapan Psdtc nin bilançosunu beðenmedim.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Bugün biraz hareketli bugün mü açýklanacak acaba bilanço?
Sn.kazankazan...çok ilginç deðil mi?
Yýllardýr denetçi firmadan vaktinde...hatta vaktinden önce gelen bilanço bu sene gelmemiþ.Hemde önceki yýllara göre 20 gün kadar gecikmiþ.
Þimdi bu geçmiþ 20 günde nolmuþ.Hisse fiyatý iyi bir bilanço beklentisi ile 6 - 6,50 arasýnda seyrediyormuþ ama bir taraftan Suriye diðer taraftan Corona virüsü riskleri hat safaya çýkmýþ.Bu arada 6 tl üzerinde akyatýrým ciddi mal çýkýþý yapmýþ.Muhtemelen yatýrým finans iþyatýrým v.s gibi kurumlarda çýkmýþ.
Sonra nolmuþ;hisse ilk önce 5.40 anlýk gösterilip tekrar 6.20 görmüþ ve onun akabinde geçen hafta çarþamba günü aþþaðý yönlü baskýyla 5.72 kapanmýþ ve bür gün sonra perþembe günü endeksle beraber 4.86 taban olmuþ.Sonrasýný biliyorsunuz zaten...
O yüzden böyle patron-spek hisselerinde böyle durumlar yaþanabiliyor maalesef.Zaten siz bu gün þirketi aradým konuþtum demiþsiniz ve karþýnýzdaki kiþinin rahatlýðýnýda farketmiþsinizdir.
Bunun yasal bir yaptýrýmý olmadýðýný bildikleri için rahatlar.
Yer Ýmleri