Karadedeler olayi gibimi[emoji3] M.K.A.
Originally Posted by IPMAN öbür dünyaya götürcek galiba iyi kar yaptý : )) saðol baþkan izindeyim ara ara yazýyorum hayýr bu kadar zaman berabariz bizede tüyo verse birazda biz kazansak : ) üzerimizden baya ekmek yedi
Pastalar Sent from my iPhone
Originally Posted by IPMAN saðol baþkan izindeyim ara ara yazýyorum hayýr bu kadar zaman berabariz bizede tüyo verse birazda biz kazansak : ) üzerimizden baya ekmek yedi Dostum sen ne megaloman çýktýn kendi kendinin izindesin sanýrým þiirler yazýyorsun kendine, kendine cevap vermeler falan[emoji3] Sent from my iPhone
Originally Posted by jayjee Nedir hocam bu 14 gün olayý bende merak ettim P.tesi baþladým, Þafak sayýyorum...11 iþ günü kaldý, terhise... Sadece geçmiþ bir formasyon benzerliði olayýydý...14 iþ günü diye tahmin etmiþtim de.....bakalým..kýsmet.. ...bu spekülatöre asla güven de olmaz... )
Originally Posted by jayjee Nedir hocam bu 14 gün olayý bende merak ettim Ýddialaþtýk da inþallah o kazanýr ben de maldayken [emoji23] Sent from my iPhone
Originally Posted by Akadian Dostum sen ne megaloman çýktýn kendi kendinin izindesin sanýrým þiirler yazýyorsun kendine, kendine cevap vermeler falan[emoji3] Sent from my iPhone pardon ya sana yazýyordum : ) dikkat etmemiþim bu spek baya sinirlerimle oynuyor bakýrköylük etti beni resmen : )
Originally Posted by Akadian Ýddialaþtýk da inþallah o kazanýr ben de maldayken [emoji23] Sent from my iPhone Yarý yolda günlük oldukça derin marjlara denk gelme olayý, falan...( 8 üstünde iken... )
Forum Rules
Yer Ýmleri