3 ünün de eksili bölgeden çýkmýþ olmalarý bile, bir aþama..!!! Kozaa ise bu listede en sert yer deðiþtiren hisse olmasý özelliðini koruyor..Yýlbaþýndan beri de % 1,20 ler civarýnda olan BETA sýna aykýrý hareket etti..!!!.
Sayin ÝMAN Petkim paylasir4misiniz
Mart ayýnda inþallah....Ýstatistiklere göre 10//22 Mart arasý...Tekniðe göre ise, önce 15 Þubat sonrasý geliþebilecek 6,38 TL üzerindeki günlük kapanýþlarý görmek gerekiyor ki formasyon oluþumu ve bar sayýmlarý rahat yapýlabilsin...
Son durumda Günlük sistemde Ichi-moku yükselen bulut aralýðý dip-tepe tam >> 6,54//7,45 aralýðýnda oluþtu ve bunu koruyor...
Bunu daha önce de yükledim tartýþalým diye ama herzamanki gibi sallayan olmadý..varsýn yoksun hep anlýk hareketler 3'er kelimeden oluþan geyikler sayfalar dolusu..Sýrada kozaa tarihinin en önemli bilançosu var ki beklenenin altýnda geleceði kesinleþti gibi özellikle dolar kuru açýsýndan ama yabancý kasadaki nakte pek bakmýyor bilançolarda þirketin devam edebilir karlýlýk ve üretim potansiyeline bakýyor..Kasadaki nakit üretimde yapýlacak kapasite arttýrýmlarý,masraflar veya temettü vb ile buhar olabilir çünkü.. Benim gördüðüm bilançolarý hep diplere yakýn görmüþüz ve çok kýsada biraz her büyük þirket gibi geri basmýþ ama sonrasýnda hep yukarý bariz þeklide fiyatlamýþ.Özellikle son bilançoda..Þuan da diplere yakýnýz.. Bilanço karþýlamak için güzel bir mevsim midir ortaklar? eðer beklenen den kötü gelecekse zaten yeterince fiyatladý 20 gündür..
![]()
Yer Ýmleri