Baþkan ortaya karýþýk pastalardan alalým müsait oldugunuzda
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþkan ortaya karýþýk pastalardan alalým müsait oldugunuzda
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse net in eski üstadlarýndan bir arkadaþtýr.(Þu anda Hissenet' te yok) ......Temel aðýrlýklý, orta ve uzun vade analizi yapar...
Sýcak sýcak
Sent from my iPhone
Aselsan vergi dairesine bildirilen konsolide olmayan bilanço. Pek önemi olmaz çok deðiþir ama bulunsun þurada.
Sent from my iPhone
bu güzel olmuþ bak ..syn..laruhlano....ne dedik + 3,000,000 gelirse büyük fonlar alýma baþlar demektir...þimdi bu ne demek 5,66 5,77 arasý kademelerin atýyoyorum %30 u doldu...daha ne kadar doldurmalarý gerekli onlar bu hesabý bliyorlar...buradan aldýklarýný yine atýyorum 7,05 de satacaklar...eðer daha aþaðýdan mal boþaltmýþlar sa onlarý da doldurman hayatta yürümezler ve yürüttürmezler de çünkü aþaðý da ki malý doldurmadan sen ben biz kim oluyoruz ki 100,000 200,000 250,000 gibi kademeleri kaldýralalým ve yukarý taþýyalým..bugün kapanýþa doðru 5,88 den sonra yukarý ya malý koyan allttan toplayan adam ayný el...içerdeki yukarý dalga baþladýðýnda nereden baþladýðýmýz nerede biteceði konusuda fikir vermeli... ve acýmadan çýkarmalýyýz..çünkü onla biz burada aðlarken çýtýr para yiyorlar dimi...bu düzenek te hazýr olarak elimizde var fibo........syglar....
...............................
5,73 + 5,65 +5,66 /3= 5,68 den 2,140,000 lotu yerine koydu... hadi bu lotun atýyorum %50 si ky olsun... 1,070,000 lotu 5,68 den yerine koydu adamlar iþte + 3,000,000 demekle aklýmdan geçenler bunlar...5,68 den aldýðým lotu 8,00 de verirsem burada benim iþim kalmaz benim( büyük yatýrýmcýlar olarak düþünün) iþim kalmaz ise kaðýdý kim yukarý sürecek hiç kimse ...hop....baþladýðýmýz yere ongünde yeniden geliriz..yeniden baþla topla..maliyet yap... yukarý sür karý al..çýk..AMA BUNA BÝR ÝSÝM VERMEK GEREK NE OLSUN ....BORSA
Yer Ýmleri