Þirketten bilanço bilgisini önceden sýzdýran personel, nasýl bir vebal aldý ve kaç kiþinin kul hakkýný yedi bir bilse.
Tövbesi de yok bu iþin, telafisi de..
Þirketten bilanço bilgisini önceden sýzdýran personel, nasýl bir vebal aldý ve kaç kiþinin kul hakkýný yedi bir bilse.
Tövbesi de yok bu iþin, telafisi de..
Ben iddia ediyorum.içerden bilgi alýp erkenden satanlar,hala içerde adamlarý olan fetöcüler. Yoksa bu kadar önceden bu bilgi alýnamaz.
Yazik ya þirket ne hale gelmis zaten boþuna satmýyorlardý gunlerdir...neyse bir bahaneyle yine alirlar.bol kazanclar
M.K.A.
Umarým bu hisselerde bilanço deðil satýþ beklentisi var asýl onu bekliyoruz diye birileri ortaya atlamaz inþallah.
Yoksa sittin sene hisseler yükselmeyecek
Beyler burada bulunmamýn sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaþlarý 22 kez daha düþünmeye yönlendirmek hisseyi almýþla ölmüþe ise çare bulunmaz
Ayrýca yabancýlardan yapýlan satýþlar küçük yabancýlar deðildi zaten
büyük bir yabancýydý bencede
kim olduðunu da çok merak ediyorum o yabancýnýn acaba
Beyler burada bulunmamýn sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaþlarý 22 kez daha düþünmeye yönlendirmek hisseyi almýþla ölmüþe ise çare bulunmaz
Eyyyyy koza ipek yönetimi çok kar açýklamayin eyyy kayyum heyeti ky yý piþman edin eyyy yabancý yatýrýmcý paramýz bitti ekonomi of taban yapýn
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birþeyler olduðu belli idi ama inanmadým iþin aslý bu þimdi cezasý neyse cekecegiz
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri